Haberler

Bakan Müezzinoğlu Şirvan'dan Sevindirici Haber Bekliyor

Balıkesir'de sivil toplum örgütleri temsilcileriyle biraraya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Siirt'in Şirvan ilçesindeki maden kazasının ardından göçük altında kalan işçilerin arasında canlı olabileceği ihtimali üzerinde durarak, "İnşallah bugün onlarla...

Balıkesir'de sivil toplum örgütleri temsilcileriyle biraraya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Siirt'in Şirvan ilçesindeki maden kazasının ardından göçük altında kalan işçilerin arasında canlı olabileceği ihtimali üzerinde durarak, "İnşallah bugün onlarla ilgili sevindirici haberler alırız" dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu bugün saat 10.30'da İstanbul'dan Balıkesir'e helikopterle geldi ve Onhann Otel'de düzenlenen toplantıda sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle buluştu. Toplantıya Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, AK Parti Balıkesir milletvekilleri Sema Kırcı ve Kasım Bostan ile ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, ticaret, sanayi odası, ticaret borsası, işçi ve memur sendikalarıyla, meslek odalarının başkanları ve muhtarlar katıldı.

"CANLI KURTARMA OLABİLİR"

Toplantı öncesi konuşan Bakan Müezzinoğlu, Siirt'in Şirvan ilçesindeki maden faciasıyla ilgili "Dün gece itibariyle Şirvan'da heyelan vesilesiyle bakır madeni ocağında bir kaza yaşandı. Heyelan altında kalan 15 çalışandan dördünün ne yazık ki cesetleri çıkarıldı. Enkaz altında kalan diğer işçilerin çıkarılması için çalışmalar sürüyor. Tabii ki çalışanlarımıza geçmiş olsun diyorum, vefat eden işçilerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Göçük altında 8 kamyon, 3 çalışma makinesi de var. Bunların içinde canlı kurtarma olabilir. İnşallah bugün onlarla ilgili sevindirici haberler alırız diye temenni ediyorum" dedi.

ÇALIŞMA HAYATI KONUŞULDU

Balıkesir'deki sivil toplum örgütü temsilcilerinden çalışma hayatının dinamikleri ve çalışma hayatı ile ilgili öneri ve taleplerini alan Müezzinoğlu, Bakanlığın çalışmaları dışında Balıkesir ile ilgili konularda da görüş alışverişinde bulundu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olarak öncelikle büyük illerden başlayarak valilerin ev sahipliğinde bu toplantıları yapacaklarını belirten Müezzinoğlu, katılanlara teşekkür etti.

Bakanın açıklamalarının ardından toplantı basına kapatıldı. Bakan Müezzinoğlu, Valilik, Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti İl Başkanlığı'nı da ziyaret edecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Müezzinoğlu Balıkesir Şirvan Siirt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title