Haberler

Bakan Müezzinoğlu, İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nı Açtı

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, bu yıl 34'üncüsü düzenlenen MODEF Expo Fuarı, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katıldığı törenle açıldı.

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, bu yıl 34'üncüsü düzenlenen MODEF Expo Fuarı, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katıldığı törenle açıldı.

Fuarın açılış törenine Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu,  Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Recep Altepe, Kaymakam Ali Akça, İnegöl Belediye Başkanı Ak Partili Alinur Aktaş, Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Rıza Ercan, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Anıl, MODEF Fuarcılık Başkanı Yavuz Uğurdağ, kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, İnegöl'ün mobilyanın başkenti olduğunu bildirerek, 28 bin metrekarelik alanda açılan fuara 184 firmanın katıldığını söyledi.

"ARTIK GAZA BASMA ZAMANI"

İTSO Başkanı Metin Anıl da, 270 bin nüfuslu İnegöl'ün 3 mobilya sanayi bölgesi, bir ıslah OSB'ye sahip sanayi şehri olduğunu belirterek, "İnegöl koşmak istiyor. Türkiye'nin dünyadaki 10 büyük ekonomi içerisine girme sürecinde koşuyor. Ülkemiz 2 yılda 4'üncü seçimi yaşadı. Bir seçim ortamı pazar günü itibariyle sona erdi. 7 Haziran seçimlerinden sonra ülke bir sisin içerisine girdi. Sis de nasıl araç kullanan bir şoför ayağını gazdan çekerse Türkiye'deki iş dünyası da ayağını gazdan çekti. Yaklaşık 4-5 aylık bir süreç yaşadık. Pazar günü 1 Kasım seçimlerinden sonra sis dağıldı, artık gaza basmak ve Türkiye'yi dünya ekonomileri içerisinde layık olduğu yere ulaştırma zamanı geldi" dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, bugünün tarihi anlamda önemli bir günü ifade ettiğini belirterek, "Ülke, millet olarak demokrasinin milli iradenin ruhunun güçlü bir şekilde tecelli ettiği 3 Kasım 2002 seçimleri bu ülkenin bu milletin kaderi adına önemli bir tarih. Yine 1 Kasım 2015 seçimleri de bu anlamda geleceğe umutla, güvenle bakmamızda ve muasır medeniyetler seviyesi üzerindeki o hedefe güçlü yürüyüşümüze önemli dönüm noktaları oldu " diye konuştu.

2002'den beri milletin,milli iradenin önündeki taşları hep temizleyerek geldiğini kaydeden Müezzinoğlu, şöyle devam etti:

"1 Kasım akşamı yine milli iradenin, siyasi iradenin, istikrarın önündeki taşları temizledi ve 'Hadi hep beraber yürüyelim' dedi. Sizler yürümeye hazırsanız biz koşmaya hazırız, sizler koşmaya hazırsanız biz uçmaya hazırız. Bu ülkenin kaderi ile içeriden ve dışarıdan oynamak isteyenler, bu ülkenin büyüme hayallerinden uzaklaştırmak isteyenler hep milli iradeyle oynadılar, demokrasi ile oynadılar, kendi sefalarını sürmeye çalıştılar. Allah'a şükürler olsun 2002'den bu yana başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere AK Parti kadroları milletin iradesini bozmak isteyenler karşı durdu. Türkiye'de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Milletimiz bize inandı ve güvendi. Bu istikrarlı yolu bozmak istediler. Milletin iradesi ve dik duruşu ile Allah'a şükürler olsun önümüzde tertemiz bir 4 yılımız var. Hep beraber yürüyeceğiz. Bu milleti hep beraber hayal ettiği noktalara taşıyacağız."

Konuşmaların ardından MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na teşekkür plaketi verdi. Ardından protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesilerek fuar incelendi. - İnegölbursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Müezzinoğlu Türkiye İnegöl Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title