Haberler

Bakan Müezzinoğlu'dan Alkol Zammına İnönü'lü Cevap (3)

CHP'Lİ, MHP'Lİ BAŞKANLARIN KATILMASI SEVİNDİRDİEdirne'nin ardından gittiği Uzunköprü İlçesi'nde Sanayi ve Ticaret Odası, siyasi partiler, sivil toplum örgütlerinin düzenlediği, 'Çevreye Duyarlı Karma Organize Sanayi Bölge Projesi' toplantısına katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı...

CHP'Lİ, MHP'Lİ BAŞKANLARIN KATILMASI SEVİNDİRDİ

Edirne'nin ardından gittiği Uzunköprü İlçesi'nde Sanayi ve Ticaret Odası, siyasi partiler, sivil toplum örgütlerinin düzenlediği, 'Çevreye Duyarlı Karma Organize Sanayi Bölge Projesi' toplantısına katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Uzunköprü'nün Yunanistan'dan tren ile geldiği ilk yer olduğu için çok büyük öneme sahip olduğunu söyledi. Toplantı salonunda bulunan sivil toplum örgütleri ve CHP ile MHP'li belediye başkanlarının katılmasının kendisini çok sevindirdiğini belirten Müezzinoğlu, şöyle dedi:

"Eğer birlik olmasaydık 15 Temmuz gecesi o duruşu sergileyip şu an bu durumda olamazdık. Atatürk ilke ve inkilaplarına sahip çıkarak, onun mirası olan Türkiye Cumhuriyeti'ni koruduk. Artık basit nedenlerle anayasa kitabı fırlattığı, faizlerin 7 binlere çıktığı falan yok. Şimdi bütün kavgamız faizleri yüzden 10'nun altına nasıl indiririz. Enflasyonu yüzde 6'lara, 5'lere nasıl indiririz. Neden? Enflasyon alt ve orta gelir grubunu sömüren bir yapıdır."

'TAŞERONDA ÇALIŞANLAR KADRO İÇİN BİRAZ DAHA BEKLEYECEK'

Bakan Müezzinoğlu, konuşmanın sonunda salonda bir şirket üzerinden taşeron olarak çalışan kadının, "Taşeronlara ne zaman kadro verilecek?" diye sorması üzerine şöyle konuştu:

"Kamuda çalışanların kadroya geçmesi en çok sorulan soru. Bir süre daha sabredecekler. Biz şu anda verdiğimiz sözü tutmanın planlarını yapıyoruz. Ama önemli olan namusunuzla, emeğinizin karşılığını alabileceğiniz bir işin olmasıdır. Şu an o hizmet alınıyor, o hizmetin karşılığında alın terinizin karşılığı ödeniyor. Devlet güvencesi biraz daha sabır istiyor. İnşallah Türkiye sıkıntılı süreçleri biraz daha azaldığında o sözümüzü tutacak, sizleri de devletimizin veya milletimizin güvencesine devam edeceğiz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Müezzinoğlu Yunanistan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title