Haberler

    Bakan Müezzinoğlu: Bu Ülkenin En Büyük Külhanbeyi Atatürk

    Güncelleme:

    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu, Erdoğan'ın 'külhanbeyi' diye eleştirildiğini belirterek "Bu ülkenin en büyük külhanbeyi, kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'tür" dedi.

    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan'ın "külhanbeyi" diye eleştirildiğini belirterek "Bu ülkenin en büyük külhanbeyi, kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'tür. Dünyaya en büyük külhanbeyliğini o yapmıştır, gerektiğinde de bu millet adına milletin liderleri yapmak zorundadır" ifadelerini kullandı.

    "KİMSENİN KARAMSARLIK SÜRÜKLEMEYE VE MOTİVASYONU BOZMAYA HAKKI YOK"

    Hürriyet'te yer alan habere göre, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nin (TÜSİAD) haftaiçi yaptığı uyarılardan sonra Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu da (TİSK), karamsar bir tablo çizdi. Dün itibariyle başkanlığı bırakan TİSK Başkanı Yağız Eyüboğlu, "Sanayideki zayıflama sürerse, Türkiye de zayıflar" dedi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ise eleştirilere, "Kimsenin karamsarlık sürüklemeye ve motivasyonu bozmaya hakkı yok" diyerek yanıt verdi.

    "EN BÜYÜK KÜLHANBEYİ ATATÜRK'TÜR"

    Çalışma Bakanı Müezzinoğlu, Türkiye ekonomisine yönelik eleştirilerin AKP iktidarına ve kanun hükmünde kararnamelere (KHK) bağlanmasını doğru bulmadığını söyledi. Müezzinoğlu, "Bugün yalnız OHAL nedeniyle 'hukuka ve demokrasiye ihtiyacımız var' diyen arkadaşlar, 27 Nisan bildirisinde 'Noktasına, virgülüne aynen katılıyorum' derken ne demek istiyorlardı" dedi.

    Müezzinoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'külhanbeyi' diye eleştirildiğini de belirterek, "Bu ülkenin en büyük külhanbeyi, kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'tür. Dünyaya en büyük külhanbeyliğini o yapmıştır, gerektiğinde de bu millet adına milletin liderleri yapmak zorundadır" ifadelerini kullandı.

    Öte yandan yapılan genel kurulda TİSK Yönetim Kurulu Başkanlığı'na MESS Başkanı Kudret Önen seçilirken, Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Nevzat Seyok ve Tufan Ünal oldu.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Mustafa Kemal Atatürk Recep Tayyip Erdoğan Mehmet Müezzinoğlu Türkiye Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title