Haberler

Bakan Müezzinoğlu: "10 Ağustos Yeni Bir Başlangıç Olacaktır"

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Fatih’te vatandaşlarla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Fatih'te vatandaşlarla iftar yemeğinde bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı seçimi hakkında konuşan Bakan Müezzinoğlu, "İnşallah 10 Ağustos'ta yapacağımız Cumhurbaşkanlığı seçimleri ülkemizin ve milletimizin tarihi geleceğine yeni bir başlangıç olacaktır" dedi.

Fatih Belediyesi, Ramazan'da vatandaşlarla iftar sofralarında buluşmaya devam ediyor. Hekimoğlu Ali Paşa Parkı'nda düzenlen iftar yemeğine, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, protokol üyeleri ve yaklaşık 4 bin vatandaş katıldı. Oruçların açılmasının ardından iftar sofrasına ev sahipliği yapan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Cenabı Allah'tan rahmet, bereket ve marifet ayı olan Ramazan'ın mübarek olmasını diliyorum" dedi.

"CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ ÜLKEMİZİN VE MİLLETİMİZİN TARİHİ GELECEĞİNE YENİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAKTIR"

Ramazan ayının rahmetiyle ve bereketiyle gönüllerin coşmasını dileyen Bakan Müezzinoğlu, "Buralarının ne derece metruk olduğunu bilen bir kardeşinizim. Antalya yurdunda kalıyor, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde talebeliğimi yapıyordum. Bu günlere gelişimin izleri buralarda. Fatih'e, Mustafa Kemal Paşa'ya, Samatya'ya, Kocamustafapaşa'ya çok farklı duygularla geliyorum. Buraya bir Mehmet Müezzinoğlu talebe olarak geldim, hekim olarak mezun oldum. Sonra buralarda ihtisas yaptım, uzman oldum. Sonra buralara İstanbul İl Başkanı olarak geldim, milletvekili olarak geldim. Şimdi de bakan olarak geliyorum. Ama önemli olan adam olarak gelebilmek. Rabbim hepimize adam gibi adam olarak birlikte yaşamayı nasip etsin. Önemli olan hepimizin adam olma yolunda koşmayı rabbim bize nasip etsin. Yoksa adam olduktan sonra diğer sıfatlar farklı anlamları, farklı sorumlulukları mutlaka hepimize yükleyecektir" diye konuştu.

İftar sofralarının önemini vurgulayan Bakan Müezzinoğlu, "Bu iftar sofralarının bana göre unutulmaz tek bir hatırası kalacaktır. Paylaşma duygusu, bir de çocuklarımıza bizim yaşlarımıza geldiklerinde hatıraları ve anıları kalacaktır. Çocuklarımız ve gençlerimiz 'benim çocukluğumdaki Ramazanlar diye' anlatacaktır. İftar sofralarında paylaşarak buluyoruz ve paylaşarak çoğaltıyoruz. Ramazan'ın en büyük özelliği de paylaşarak çoğaltmaktır. Soframızı paylaşarak bereketlendirmek, sevgi dünyamızı da paylaşarak çoğaltabilmek. Komşuluk ilişkilerimizi, dostluk ilişkilerimizi, kardeşlik ilişkilerimizi yalnız paylaşarak çoğaltabilmek medeniyetimizin bir yansımasıdır. Birileri matematik medeniyetinin mensubudur. Ama bizler bir rahmet ve bereket medeniyetinin mensubuyuz" şeklinde konuştu.

Önümüzdeki ay gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimi hakkında da konuşan Müezzinoğlu, "İnşallah 10 Ağustos'ta yapacağımız Cumhurbaşkanlığı seçimleri Türkiyemizin, ülkemizin ve milletimizin tarihi geleceğine yeni bir başlangıç olacaktır. O seçimlere de birlik ve beraberlik içinde ülkemizi o vizyona taşıyacak bir liderle gitmeyi rabbim bu ülkeye, bu millete nasip etsin diyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Bakan Müezzioğlu ve beraberindekiler, Hekimoğlu Ali Paşa Camii'ne geçti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mehmet Müezzinoğlu Mustafa Demir İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title