Haberler

Bakan Mehdi Eker'den Taziye Ziyareti

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Bursa’nın İnegöl ilçesinde geçen ay vefat eden Müeyyed Seyda'nın ailesine başsağlığı diledi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Bursa'nın İnegöl ilçesinde geçen ay vefat eden Müeyyed Seyda'nın ailesine başsağlığı diledi.

Aralık ayında geçirdiği beyin kanaması geçirerek tedavi altına alındığı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde vefat eden 41 yaşındaki 4 çocuk babası Müeyyed Seyda'nın cenazesi, Cizre'de Şeyh Seyda Türbesi'nde aile kabristanına defnedilmişti.

Ankara'da Bursa'ya bir dizi temasta bulunmak üzere gelen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, aile dostu olan Şırnak 23. Dönem Milletvekili Abdullah Veli Seyda'nın vefat eden yeğeni Müeyyed Seyda'nın İnegöl'deki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Eker'i; Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ve parti üyeleri karşıladı. Bakan Eker ve beraberindekiler, Buhara İli Sanat ve Dayanışma Derneği'ne gelerek Müeyyed Seyda'nın amcası Şırnak 23. Dönem Milletvekili Abdullah Veli Seyda, eski AK Parti Bingöl Milletvekili Mahfuz Güler ve Seyda ailesiyle görüşüp başsağlığı dileklerini iletti.

Eker, "Taziye için geldim. Allah rahmet eylesin. Dostum vefat etti. Daha önce telefonla görüşmüştük. Bugün de ziyaret ederek ruhuna Fatiha okuduk. Allah rahmet eylesin" dedi.

Eker'in aile dostu olduğunu belirten Abdullah Veli Seyda ise, "Sayın Bakanımız benim aile dostumdur. Vefat eden yeğenim için başsağlığına geldi. Acımızı paylaşan bakanımıza teşekkür ederim. Allah böyle bir acıyı kimse yaşatmasın" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Veli Seyda Mehmet Mehdi Eker İnegöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title