Haberler

Bakan Lütfi Elvan Anamur Heyeti ile Görüştü

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Karaman İli'nin Ermenek İlçesinde açılış ve incelemelerde bulundu. Bakan Elvan Anamur'dan kendisini ziyarete gelen Anamur Heyetini de kabul etti.

Yapımı devam eden çevre yolu inşaat çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi alan Bakan Elvan, daha sonra Ermenek ilçe merkezinde bir süre vatandaşlarla sohbet etti. Ermenek Belediyesi yeni hizmet binasının açılışını da gerçekleştiren Bakan Lütfi Elvan, kendisini ziyaret etmek üzere ilçeye gelen Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ferudun Torunoğlu, Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Çetin, Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü Ceren, Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve Tema Temsilcisi Durmuş Deniz ile Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Göksu'yu kabul ederek görüştü.

Son derece sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşmede Anamur Heyeti, Bakan Lütfi Elvan'a Ermenek Anamur Karayolunun güzergahının ve standartlarının yenilenmesini, Anamur'u Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine bağlayacak Liman çalışmasının başlatılmasını, Anamur tarımı için hayati önemde olan, kapalı devre sulama sisteminin acilen devreye sokulmasını da içeren, Anamur'un ihtiyaçlarına yönelik detaylı bir rapor sundular.

Bakan Lütfi Elvan, Anamur Heyeti'nin taleplerini içeren bilgileri aldıktan sonra yaptığı açıklamada; Ermenek-Anamur Karayolu'nun birinci sınıf kalitede ve 12 metre olarak yapımı için taslak projenin hazır olduğunu ve öncelikli olarak yapımına başlanacağını ifade etti. Bu sayede Karaman Anamur arasındaki mesafenin 2 saate ineceğinin altını çizen Bakan Lütfi Elvan, Anamur'a hizmetlerinin devam edeceğini söyledi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karaman Ermenek Anamur Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (1)

hüseyin zengin ikizçinar muh:

bakanımızın agzına saglık ermenek için tarihinde bir sans

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title