Haberler

Bakan Kılıç, Yetim Çocuklarla İftar Yaptı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından organize edilen "Kardeşlik İftarı"na katıldı.

Samsun Büyükşehir Sanat Merkezi'nin bahçesinde düzenlenen iftara Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın yanı sıra Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş ve Çiğdem Karaaslan, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Samsun'da yaşayan yetimler katıldı.

İftar sonrası konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Ben bu akşam Ramazan'ın güzelliğini sizlerle beraber hissettim. Oturup iftarlarımızı kendi başımıza yapabilirdik ama çocuklarınızı da aldınız, hep beraber soframızı birlikte paylaştık. Nice Ramazanlarda beraber olmak dileğiyle" dedi.

Türkiye Cumhuriyeti olarak mültecilere de ev sahipliği yaptıklarını ifade eden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ise, "Bu akşam burada paylaştığımız sofra, paylaştığımız bir lokmanın anlamı çok büyük. Çünkü biz şu anda Türkiye olarak gücümüzü ve soframızı misafirlerimizle paylaşıyoruz. Ülkemizde misafir olan, evinden uzak olan ve Türkiye'nin sağladığı güvenle bugün Ramazan ayında orucunu tutabilen ve iftarını edebilen mülteciler var. Biz Türkiye Cumhuriyeti olarak hepsine ev sahipliği yapıyoruz. Bugün de burada Büyükşehir Belediyemiz hem evlatlarımıza hem ailelere ev sahipliği yaptı. Aynı zamanda burada evlatlarımıza çıkışta eşofman hediye edeceğiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Bakan Kılıç, iftara katılan çocuklara eşofman takımı hediye etti. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Akif Çağatay Kılıç Yusuf Ziya Yılmaz Ak Parti Samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kim? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title