Haberler

Bakan Kılıç'tan UEFA'nın Beşiktaş'a Verdiği Cezaya Yorum

GENÇLİK ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, bu akşamki kritik Lyon maçı öncesi UEFA'nın Beşiktaş'a verdiği cezayı değerlendirdirken, "İnşallah biz de bu akşam maçta olacağız. UEFA'nın bu kararına en büyük cevabı Beşiktaş sahada verecektir.

GENÇLİK ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, bu akşamki kritik Lyon maçı öncesi UEFA'nın Beşiktaş'a verdiği cezayı değerlendirdirken, "İnşallah biz de bu akşam maçta olacağız. UEFA'nın bu kararına en büyük cevabı Beşiktaş sahada verecektir. İyi maç olmasını, misafirlerimizin de en iyi şekilde ağırlanmasını istiyorum. Beşiktaş'ın yoluna devam edeceğine inanıyorum. UEFA'nın kararına maç bittikten sonra bakarız, gözden geçirilmesi gereken bir karar. Hem aynı cezanın verilmesinin hem de içeriğinin gözden geçirilmesi gerektiğine inanıyorum. Sorumluluk üstlenen kulüp ile misafir olan bir kulüp. Beşiktaş Kulübü de itirazını yapacak takip ettiğim kadarıyla ve biz de elimizden ne geliyorsa ortaya koyacağız" dedi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akif Çağatay Kılıç Lyon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title