Haberler

Bakan Kılıç'tan Sporculara Yeni Yıl Sürprizi

Olimpiyatlarda madalya kazanan sporcuların parası taksitle değil, nakit ödenecekToplam 9 bin 300 altın karşılığı nakit para, bugün sporcuların hesaplarına yatırılacakERCAN ATA - ANKARA / DHAGençlik ve Spor Bakanlığı, bugüne kadar Olimpiyatlarda madalya kazanan sporcuların hak ettiği...

Olimpiyatlarda madalya kazanan sporcuların parası taksitle değil, nakit ödenecek

Toplam 9 bin 300 altın karşılığı nakit para, bugün sporcuların hesaplarına yatırılacak

ERCAN ATA - ANKARA / DHA

Gençlik ve Spor Bakanlığı, bugüne kadar Olimpiyatlarda madalya kazanan sporcuların hak ettiği ödülleri taksitle ödüyordu. Rio Olimpiyatları'nda madalya kazanan sporcuların, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaretinde konu gündeme gelmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Spor Bakanı Kılıç, sporcuların bu isteğini uygun görerek, hak edilen ödüllerin peşin ödenmesi talimatını verdiler.

Cumhurbaşkanı ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın bu jestleri sporcuları mutlu etti. Bakan Kılıç'ın talimatı ile temiz raporları gelen sporcuların ödülleri taksitle değil, nakit olarak bugün hesaplarına yatırılacak.

KİM NE KADAR ALTIN ALACAK?

RİO OLİMPİYATLARI:

Güreş: Taha Akgül, 1000 Altın

Güreş: Rıza Kayaalp, Selim Yaşar 600 Altın

Güreş: Cenk İldem, Soner Demirtaş 300 Altın

Halter: Daniyar İsmayilov 600 Altın

Tekvando: Nur Tatar 300 Altın

Atletizm: Yasmani Copello Escobar 300 Altın.

PARALİMPİK OYUNLARI:

Kadın Golbol Takımı: Sümeyye Özcan, Buket Atalay, Gülşah Düzgün, Seda Yıldız, Sevda Altınoluk ve Neşe Mercan 500'er Altın.

Tek Erkekler Masa Tenisi: Abdullah Öztürk 1000 Altın

Halter: Nazmiye Muratlı Muslu 1000 Altın

Kadınlar Masa Tenisi: Kübra Korkut 300 Altın

Erkekler Masa Tenisi Takımı: Ali Öztürk ve Abdullah Öztürk 150'şer Altın

Judo Kadınlar: Ecem Taşkın ve Mesme Taşbağ 150'şer Altın

Kadınlar 10 Metre Havalı Tabanca: Ayşegül Pehlivanlar 150 Altın

Atletizm Erkekler 1500 Metre: Semih Deniz 150 Altın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Akif Çağatay Kılıç Ali Öztürk Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title