Haberler

Bakan Kılıç'tan Partili Kadınlara Referandum Çağrısı

Aydın'da partisinin düzenlediği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programına katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, partili kadınlara seslenerek, referandum öncesi halkın 'Evet' oyu kullanması için çalışmalarını istedi.

Aydın'da partisinin düzenlediği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programına katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, partili kadınlara seslenerek, referandum öncesi halkın 'Evet' oyu kullanması için çalışmalarını istedi.Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, eşi Eda Kılıç ile birlikte AK Parti Kadın Kolları Aydın İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğine katıldı. Bakan Kılıç, ilk ziyaretini Aydın Valiliğine yapı. Bakan Kılıç'ı Aydın Valisi Ömer Faruk Koçar ve protokol üyeleri karşıladı. Burada yapılan kısa ziyaret sonrasında, İl Kadın Kolları Başkanlığı'nın düzenlediği 8 Mart Dünya Kadın Kolları etkinliğine katıldı. Hidayet Sayın Kültür Merkezi'nde yapılan etkinliğine; AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, İl Başkanı Ömer Özmen ve Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş ile birlikte ilçe kadın kolları başkanları ve çok sayıda kadın katıldı.

MİNİKTEN BAKANDAN YARDIM İSTEĞİ

Salonun önünde Bakan Kılıç'ı, Yahya Kemal Bayatlı İlkokul 2'inci sınıf öğrencisi Nisanur Cevizli karşıladı. Küçük öğrenciyi okul üniformasıyla karşısında gören Kılıç, onunla sohbet etti. Nisanur Cevizli, Kılıç'tan Didim Akbük'te izci grubunda olduğunu ve oradaki izcilik yaptıkları, izcilik evinin çatısının yıkıldığını ve bu konuda yardımcı olmasını istedi. Bakan Kılıç, öğrenciye söz vererek isteğini yerine getireceğini söyledi.

AYAKTA KARŞILANDI

Bakan Kılıç, salonu dolduran kadınlar tarafından ayakta karşılandı. AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü düzenlemiş olduğumuz zaman ayırarak teşrif ettiler. Bizlere onur verdiler. Tüm kadınlarımız ve teşkilatımız adına teşekkür ediyorum" dedi.

"HERGÜN KADINLAR GÜNÜDÜR"

Konuşma yapan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatan Kılıç, "Bugün Efeler diyarındayız. Efelerin efe olmasını ve efelerin efe gibi yetişmesini sağlayan çok değerli annelerimize, kardeşlerimize ve eşlerimize saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz. Bugünün hatırlanması için çok büyük önemi var. Bizim inancımızda ve medeniyetimizde her gün kadınlar günüdür. Çünkü cennet annelerin ayağının altına serilmiştir. Ülkemizde tarihi boyunca tüm sıkıntılı anlarda istiklal ve istikbal mücadelesi verdiğimiz her anlarda kadınlar en önde olmuştur. Hakkında Muhtar bile olmaz manşetleri atıldı. Ama daha sonra aynı gazetelerin manşetlerinde Türkiye Cumhuriyetinin ilk seçilmiş 12. Cumhurbaşkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan adı yazıldı. Türkiye Cumhuriyeti anayasa değişikliği maddelerinin bir sıkıntısı olduğu söyleniyor. Türkiye Cumhuriyetinin anayasa maddelerinde hiçbir sıkıntısı yoktur. 16 Nisan'a kadar siz kadınlar olarak 'Evet' için kapı kapı dolaşım çalışacağınıza söz verin" dedi.

Bakan Kılıç ayrıca 'Hayır' için çalışan muhalefeti de eleştirerek, sandıktan 16 Nisan'da 'Evet' çıkacağını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akif Çağatay Kılıç Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title