Haberler

Bakan Kılıç'tan Ordu'ya Stadyum Müjdesi

- Bakan Kılıç'tan Ordu'ya stadyum müjdesi Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç: "2018'in sonunda Ordu'ya stadyumunu kazandıracağız"ORDU - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, bünyesinde spor ve toplantı salonları, ticari ve sosyal alanlarla bir spor çekim merkezi olabilecek nitelikte...

- Bakan Kılıç'tan Ordu'ya stadyum müjdesi

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç :

"2018'in sonunda Ordu'ya stadyumunu kazandıracağız"

ORDU - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, bünyesinde spor ve toplantı salonları, ticari ve sosyal alanlarla bir spor çekim merkezi olabilecek nitelikte 20 bin kişilik stadyumu Ordu'ya kazandıracaklarını açıkladı.

Ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Ordu'ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ordu Valiliğini ziyaret etti. Bakan Kılıç'ı burada Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Metin Gündoğdu, Ergün Taşçı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ve protokol üyeleri karşıladı.

Valilik makamında bir süre dinlenen Bakan Kılıç, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada Ordu'ya tam bir spor kompleksi olabilecek nitelikte bir stadyum inşa edeceklerini açıkladı. Bugüne kadar inşa ettikleri ve halen inşa halinde olan 30'u aşkın stadyumda bir tecrübe ve birikim edindiklerini belirten Bakan Kılıç, "Bu stadyumlarda edindiğimiz tecrübe ve birikimlerle önümüzdeki dönemde inşa edeceğimiz Ankara ve Ordu stadyumları tam bir spor kompleksi halinde inşa edilecek" ifadelerini kullandı.

Bakan Kılıç, "Ankara stadyumuyla ilgili resmi işlemlere başladık. Tüm bu birikim ve tecrübeler ışığında edindiğimiz birikimleri Ordu stadyumunda da uygulayacağız. Stadyumlar sadece iki haftada bir futbol oynanan yer değildir. Dünyanın hiçbir yerinde böyle olmamıştır ve olmamalıdır. Ordu Stadyumu içerisinde barındıracağı spor salonları, sosyal alanları, kulübe gelir getirecek nitelikte sportif ticari alanlarıyla Ordu'ya çok büyük bir farklılık getirecek. Orada (Durugöl'de) bir spor kompleksi, bir spor çekim merkezi oluşacak. Yer teslimini yaptık. Allah'ın izniyle 2018'in sonlarına doğru bu güzel yapıyı Ordu'ya kazandırmış olacağız" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akif Çağatay Kılıç Ordu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title