Haberler

Bakan Kılıç'tan Kavaklılara Müjde

Kavaklılarla akşam yemeğinde bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Güven Göleti Meydanı'ndaki güreş sahasının yapımı için Kavaklılara müjde verdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Kavak Dernekler Federasyonu'nun (KADEF) düzenlediği akşam yemeğinde Kavaklılarla bir araya geldi. İlkadım Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen akşam yemeğine, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve eşi Eda Kılıç, AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, KADEF Başkanı Opr. Dr. Yılmaz Karagöz ve kavaklılar katıldı. Yemekten önce konuşma yapan KADEF Başkanı Opr. Dr. Yılmaz Karagöz, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'tan Güven Göleti güreş meydanına tribün yapılması için istekte bulundu. Bakan Kılıç ise gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

KARAGÖZ: "SAYIN BAKANIMDAN SÖZ İSTİYORUM"

Kavaklılar olarak güreşi çok sevdiklerini ifade eden KADEF Başkanı Opr. Dr. Yılmaz Karagöz, "Her yıl Yaşar Doğu adına yaptığımız güreşleri de Karadeniz'in Kırkpınar'ı olarak Kavak'ta yapmayı istiyoruz. Kavak'ta güreşlerimizi yaptığımız yer güven göletidir. Güven Göleti etrafında tribünlerin yapılması için Sayın Bakanımdan söz istiyorum" dedi.

SARICAOĞLU: "GÜVEN GÖLETİ PROJESİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"

Güven Göleti güreş meydanındaki tribün projesinin kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Sayın Bakanım bu projeyi onayladılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Çünkü Güven Göleti projesi bizim için çok önemli bir projedir" şeklinde konuştu.

TOK: "HERKESE EŞİT HİZMET VERMEYE ÇALIŞIYORUZ"

320 bin nüfuslu bir ilçenin belediye başkanı olduğunu ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Biz hizmetleri yaparken ayırım yapmadan her kesime, farklı siyasi görüşten olan insanlara eşit hizmeti götürmek istiyoruz. Bu şekilde çalışıyoruz. 1 Kasım seçimlerinde de inşallah tek başına iktidara gelerek, merkezi ve yerel yönetimlerle beraber hizmetlerimiz katlanarak devam edecektir diyorum" diye konuştu.

KURT: "AK PARTİ KAVAKTAN EN AZ YÜZDE 80 ALMALI"

Kendisinin Kavaklı olduğunu hatırlatan AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, "Sizlerle bu akşam burada olmaktan gurur duyuyorum. Biz Samsun Milletvekili olarak yola çıkıyoruz. Ama ayrıca da kendi ilçemize daha bir özen göstermek durumundayız. El verdiğince de köylerimizi, derneklerimizi gezmeye çalıştık. Fakat bir başına bizim koşturmamız yeterli değil. Sizlerin de geriye kalan şu üç günde bir vazife düşüyor. Bu üç ay da koalisyon hesaplarını çok işittik. Güçlü bir şekilde buna bir son verelim. Ben istiyorum ki kendi memleketimden AK Parti en az yüzde 80 almalıdır" şeklinde konuştu.

KILIÇ: "KAVAK'A ÇOK BÜYÜK YATIRIMLAR GELİYOR"

Kavak'ta yapılan hizmetlerden bahseden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Şuan Kavak'ta yapımı devam eden bildiğim kadar da bölgemizin en büyük yatırımı olan Kavak çimento fabrikası son aşamasına gelmiş durumda. İnşallah hizmete girecek ve büyük de bir istihdam sağlayacak. Muhteşem bir tesis oluyor. Kavak Organize Sanayi Bölgesi'nde de yer kalmamış. Her taraf dolmuş. Bu da şunu gösteriyor ki artık Kavak'a çok büyük yatırımlar geliyor. Hayırlı uğurlu olsun. KADEF Başkanı Yılmaz Bey Güven Göleti projesini gündeme getirdi. Hayırlı uğurlu olsun. Elimizden gelen her türlü desteği verip, Yaşar Doğu'nun memleketi olan Kavak'a da adına yakışır bir güreş sahası yada güreş merkezi inşa ederiz" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akif Çağatay Kılıç Ak Parti Kavaklı Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title