Haberler

Bakan Kılıç'tan Badminton Milli Takımı'na Kutlama

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 15 Yaş Altı Balkan Badminton Şampiyonası'nda birincilik elde eden milli takımı kutladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 15 Yaş Altı Balkan Badminton Şampiyonası'nda birincilik elde eden milli takımı kutladı.

Bakan Kılıç, yayımladığı mesajda, İstanbul'da 8-10 Aralık'ta düzenlenen şampiyonada altın madalya kazanan sporcularının önemli bir başarıya imza attığını belirtti.

Kılıç, şunları kaydetti:

"İstanbul'un ev sahipliğinde gerçekleşen 15 Yaş Altı Balkan Badminton Şampiyonası'nda şampiyon olarak önemli bir başarıya imza atan millilerimizi ve onların başarısında emeği geçen teknik ekibi tebrik ediyorum. Şampiyonada ayrıca ferdi müsabakalarda mücadele ederek, 20 madalyanın, 17'sini alan milli sporcularımızı da kutluyorum.

Badminton Milli takımımız son günlerde elde ettiği başarılar ile uluslararası arenada adından sıkça söz ettirmeye başladı. Bu başarıların artarak devam edeceğine inanıyorum ve sporcularımıza başarılarından dolayı teşekkür ediyorum." - Ankara

Kaynak: AA / Spor

Akif Çağatay Kılıç İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title