Haberler

Bakan Kılıç Sel Bölgesinde İncelemelerde Bulundu

Bakan Kılıç sel bölgesinde incelemelerde bulunduSAMSUN - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Samsun'un Çarşamba Ovası'ndaki sel bölgesini gezdi, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Bakan Kılıç sel bölgesinde incelemelerde bulundu

SAMSUN - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Samsun'un Çarşamba Ovası'ndaki sel bölgesini gezdi, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Bitlis'te şehit olan Uzman Çavuş Şuayip Şilepe'nin Vezirköprü ilçesindeki cenaze törenine katıldıktan sonra geçen günlerde selden etkilenen Çarşamba ilçesindeki tarım arazilerinde incelemelerde bulundu. Bakan Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır ve Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ile selden etkilenen sebze meyve bahçelerini gezdi.

Bakan Kılıç sel bölgesini makam aracından inerek bir mahalle sakinin otomobiline bindi. Bakan, vatandaşın otomobilinde bölgeyi gezdi. Ovacık Mahallesi'nden incelemelere başlayan Bakan Kılıç, son olarak Çaltı Mahallesi meydanında vatandaşın sorunlarını dinledi. Bakan Kılıç, kısa sürede vatandaşların sorunlarının çözüme kavuşturulacağını belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Akif Çağatay Kılıç Çarşamba Ovası Bitlis Samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title