Haberler

Bakan Kılıç: Sadece Söz Üreten Değil, İş Yapanlardanız

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Biz AK Parti iktidarı olarak laf değil, düşünce üretiyoruz.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Biz AK Parti iktidarı olarak laf değil, düşünce üretiyoruz. Söylediğimizi yapıyoruz. Dile getirdiğimizi icraata döküyoruz. Sadece söz üreten değil, iş yapanlardanız" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, çeşitli açılışlar ve temel atma törenlerine katılmak için bugün Samsun'a geldi. Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür Sarayı'nda gerçekleşen Samsun Valiliği'nin 'Lojistik Köy Projesi' tanıtım toplantısına katılan Bakan Akif Çağatay Kılıç, burada açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin büyük yol kat ettiğini belirten Bakan Kılıç, "Dünyada neler yaşandığı ortada. Bir zamanlar ne kadar finans krizinin olduğu ortada. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan 'Kriz Türkiye'yi teğet geçecek' dediği zaman birileri gülmüştü. Ülkemizde çok ciddi sorunlar yaşamadık. Tabi bazı ufak tefek ayarlamalar yapmamız gerekti. İş dünyasındaki iş adamları, iş dünyası kendine bazı ayarlar yapmak zorunda kaldı. Duruma göre bazı değişiklikler yapmak gerekiyor. Avrupa öksürse Türkiye grip olur denirdi. Ama artık öyle bir durum yok" dedi.

Avrupa'da çok ciddi mali sıkıntılar olduğunu belirten Bakan Akif Çağatay Kılıç, şunları söyledi:

"Biz şu anda bir seçim döneminde olmamıza rağmen ve Türkiye'de bazı olaylar yaşıyor olmamıza rağmen, ekonomimiz düzgün ilerliyor. Bu birlik ve beraberliğimizden kaynaklanıyor. Bu tip yatırımlara ve şevkle çalışanlara teşekkür ediyorum. 2002 yılında buradan Ankara'ya kaç saatte gidiyordunuz, şimdi kaç saatte gidiyorsunuz? Vatandaş sağlık sorunu yaşadığında nasıl bir tabloyla karşı karşıyaydı, şimdi neyle karşı karşıya? Biz AK Parti iktidarı olarak laf değil, düşünce üretiyoruz. Söylediğimizi yapıyoruz. Dile getirdiğimizi icraata döküyoruz. Sadece söz üreten değil iş yapanlardanız."

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ise Lojistik Köy Projesi hakkında şu bilgileri verdi:

"Samsun Lojistik Sektör Platformunu kurarak, Samsun'un bir lojistik merkez haline gelmesi için bir yol haritası oluşturduk. Vizyonumuz, Samsun'u ülkemizin Kuzey-Güney ve Doğu-Batı eksenlerinde oluşacak uluslararası yük koridorlarında başlangıç noktası yapmaktır. Samsun Lojistik Köy, Samsun şehir merkezinin yaklaşık 15 kilometre doğusunda, Tekkeköy İlçesi yakınında kurulacaktır. Samsunport Limanı'na 20 kilometre, Yeşilyurt Limanı'na 7 kilometre, Toros Gübre Limanı'na 5.6 kilometre, Çarşamba Havaalanı'na ise 10 kilometre uzaklıktadır. Samsun- Ordu karayolu, Lojistik Köy'ün 1.8 kilometre kuzeyinden geçmektedir. Samsun-Çarşamba demiryolu hattı Lojistik Köy'ün tam olarak yanından geçmektedir."

Tanıtım toplantısına Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın yanı sıra, Samsun Milletvekili Gençlik ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç, çok sayıda iş adamı ve davetli katıldı. - Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akif Çağatay Kılıç Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title