Haberler

Bakan Kılıç: Özel Yurtlarda Öğrencilere Zorlamalar Yapılıyor

Güncelleme:

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, bazı özel yurtlarda öğrencilerin bir takım zorlamalarla karşı karşıya olduğunu söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, bazı özel yurtlarda öğrencilerin bir takım zorlamalarla karşı karşıya olduğunu söyledi.

Samsun'da bir dizi programa katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, daha sonra Atakum ilçesinde Esenevler Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katıldı. Açılış öncesi AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı İshak Taşçı, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun milletvekilleri Tülay Bakır ve Mustafa Demir birer konuşma yaparak, Atakum halkından 30 Mart yerel seçimlerinde destek istediler. Daha sonra Atakum halkına hitap eden Bakan Kılıç, bazı özel yurtlarda kalan öğrencilerin bir takım zorlamalarla karşı karşıya kaldığını belirtti. Bakan Kılıç, "Türkiye'de yüksek sayıda üniversite öğrencisi var. Gençlerimiz geleceklerine hazırlanmak için üniversitelerde okuyorlar, kendilerini yetiştirmeye çalıştırıyorlar. AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır akademisyen olarak üniversitede okumanın ne kadar zor olduğunu, yoğun olduğunu biliyor. Zordan kastım, ders çalışmak gerekiyor. Çalışmadan başarı elde edilmez. Ama dersinize çalışırken barınmanızın ve bu ortamın size hazırlanmasında rahatlık olması gerekiyor ki siz ona konsantre olun. Şuanda bazı özel yurtlarda öğrenci kardeşlerimiz sıkıntılar yaşıyorlar. Bir takım zorlamalarla karşı karşıyalar. Bir takım huzursuzluklarla karşı karşıyalar. Bunlar bazı evlerde de oluyor. Devletimizin gücü yerindedir. Kredi Yurtlar Kurumumuz gayet koordineli şekilde çalışmaktadır. Arkadaşlarınızın, dostlarınızın, akrabalarınızın böyle sıkıntılarla karşı karşıya kaldığını duyarsanız lütfen bize yönlendirin. Devletimiz her zaman her gencine sahip çıkacak güçtedir ve çıkacaktır. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Allah bize güç verdiği sürece, sizlerle beraber olduğumuz sürece hiçbir gencimizi mağdur etmeyeceğiz. Bundan emin olabilirsiniz" dedi.

Konuşmaların ardından Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı yapıldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Akif Çağatay Kılıç Tülay Bakır Ak Parti Samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title