Haberler

Bakan Kılıç, Kadın Haltercileri Tebrik Etti

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası’nda kadınlar 48 kiloda madalya kazanan sporcular için tebrik mesajı yayımladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası'nda kadınlar 48 kiloda madalya kazanan sporcular için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Kılıç yayımladığı tebrik mesajında, "Milli sporcularımız Sibel Özkan Konak ve Nurcan Taylan'ın 3'ü altın toplamda kazandığı 5 madalya bizlere büyük onur ve sevinç yaşattı. Aldığımız başarılar ülke sporunda kadınların önemini bir kez daha en güzel şekilde gösteriyor. Altınla başladığımız müsabakanın ilk gününde Türkiye'yi gururlandıran Sibel Özkan Konak'ı, Nurcan Taylan'ı ve bu başarıda emeği geçen tüm ekibi tebrik ederim. Umuyorum ki kürsünün en üstünde bayrağımızı dalgalandıran sporcularımızın başarıları katlanarak devam edecek. Müsabakada yarışacak tüm sporculara başarılar dilerim" ifadelerine yer verdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akif Çağatay Kılıç Sibel Özkan Gürcistan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title