Haberler

Bakan Kılıç, Hakkari'de Inşası Devam Eden Spor Kompleksinde Inceleme Yaptı

Bakan Kılıç, Hakkari'de inşası devam eden spor kompleksinde inceleme yaptıBehçet DALMAZ HAKKARİ, (DHA)Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Hakkari'de yapımı devam eden bin 500 kişilik spor salonu ve gençlik merkezinde inceleme yaptı ve açıklamalarda bulundu.

Bakan Kılıç, Hakkari'de inşası devam eden spor kompleksinde inceleme yaptı

Behçet DALMAZ HAKKARİ, (DHA)

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Hakkari'de yapımı devam eden bin 500 kişilik spor salonu ve gençlik merkezinde inceleme yaptı ve açıklamalarda bulundu.

Kılıç, inşaatın tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, şunları söyledi

Hakkari'nin gençlerinin, sporcularının rahatlıkla kullanacağı ve bu Mayıs ayı sonunda bitirilerek hizmete girecek olan tesisler, müthiş bir kompleks olacak. Daha önce Yüksekova'daki spor salonunu biliyorsunuz terör örgütü yakmıştı. Hakkari'de biz Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla işe başladığımızda çok farklı konular ele alınmıştı, çok farklı spekülasyon yapılmıştı. İşte eserler ortada. Burayı Hakkarili sporcular, gençler kullanacak. Hakkarili tüm vatandaşlarımız kullanacak. Mayıs ayı sonunda bitmiş olacak, Haziran'da da kullanıma girecek. Okullarla beraber yaptığımız çalışmalarla tüm gençlerimizin yüzmeyi öğrenmesi, farklı spor branşlarında kendilerini geliştirmelerini istiyoruz. Hakkari'deki gençlerimizin hem ulusal anlamda, hem uluslararası müsabakalarda ülkemizi temsil etmek, Hakkari'yi temsil etmek için büyük potansiyelleri var.

Hakkari'de eserler inşa etmeye devam edeceklerini söyleyen Kılıç, sözlerini şöyle sürdürdü

Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın talimatlarıyla bu eserler inşa edildi ve bunlar tüm Hakkari'nin kullanımına sunuldu. Burada herhangi bir ayrım yok. Dolayısıyla burada terör estirmeye çalışanların, işte bu eserler ortaya çıktıkça ellerinin ne kadar boş olduğu, ne kadar boş laflarla konuştukları, nasıl bir ihanet içerisinde olduklarının ispatıdır. Hakkari'mize hayırlı uğurlu olsun, bereketli olsun. Gençlerimiz inşallah en iyi şekilde burayı değerlendirip, potansiyellerini ortaya koyacaklardır. İnanıyorum ki, önümüzdeki yaz döneminde yüzmeyi öğrenen kardeşlerimiz olacak. Gençlik merkezimizde bağlama çalmayı, keman çalmayı öğrenen çok kardeşimiz olacak. Aynı zamanda gençlik merkezinde tiyatro çalışması yapan Hakkarili genç kardeşlerimiz olacak ve onlar dağa gitmeyecekler. Kışın dağda kayak yapacaklar ve dağlarında kaydıkları o kayaklarla hem Hakkarili, hem de ülkemizi uluslararası alanda temsil edecekler. Biz bunun peşindeyiz. İhanet peşinde olanları da o ihanet deliklerinde bulup orada boğuyoruz, boğacağız.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akif Çağatay Kılıç Yüksekova Hakkari Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title