Haberler

Bakan Kılıç: "Gençliğimizin Birbirini Daha İyi Tanıması Lazım"

Federasyonlar Boyutuyla Türk Sporunun Geleceği Çalıştayı- Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: - "Türkiye kadar, bizim devletimiz kadar spora yatırım yapan başka bir devlet yok. Yatırdığımız maddi kaynak, ekonomik gücün karşısında aldığımız başarı o yatırımın karşılığı mı? Bence değil"- "(Okullardaki spor salonları) O salonları okul dışında da kullanılabilecek imkan mevcuttur.

Federasyonlar Boyutuyla Türk Sporunun Geleceği Çalıştayı- Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: - "Türkiye kadar, bizim devletimiz kadar spora yatırım yapan başka bir devlet yok. Yatırdığımız maddi kaynak, ekonomik gücün karşısında aldığımız başarı o yatırımın karşılığı mı? Bence değil"- "(Okullardaki spor salonları) O salonları okul dışında da kullanılabilecek imkan mevcuttur. Biz bunu zaten Milli Eğitim Bakanımızla da görüştük, bu konudaki çalışmalar hız kazandı, birçok noktasını da çözdük"- "Çok güzel, büyük, modern tesisler yapıyoruz, büyük başarılar getirebilecek tesisler yapıyoruz ama içlerini dolduramıyoruz, bu tesislerin içini doldurmamız lazım"- (Doping) Evet bir sorunumuz vardı. Bununla yüzleşmeye devam ediyoruz, çalışmalarımız da devam edecek, hiçbir şekilde de geri adım atmayacağız"- "Özellikle son zamanlarda yaşanan gelişmeler şunu daha da açık şekilde ortaya koydu; gençliğimizin birbirini daha iyi tanıması lazım"ANTALYA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye kadar, Türk devleti kadar spora yatırım yapan başka bir devlet bulunmadığını belirterek, "Yatırdığımız maddi kaynak, ekonomik gücün karşısında aldığımız başarı o yatırımın karşılığı mı? Bence değil" dedi.Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Antalya'daki Belek Turizm Bölgesi'ndeki bir otelde düzenlenen, "Federasyonlar Boyutuyla Türk Sporunun Geleceği Çalıştayı" başladı.Çalıştayın açılışında konuşan Bakan Kılıç, çalıştayda spor alanında yapılması gereken çalışmaların federasyonlar boyutuyla ele alınacağını söyledi.Çalıştayda güzel çalışmalara imza atılmasını ümit ettiğini dile getiren Kılıç, çıkan sonuçların bir bildiri haline getirilerek yayınlanacağını, kendilerinin de bildiride yer alan hususları takip edeceklerini kaydetti. -

Kaynak: AA / Spor

Akif Çağatay Kılıç Antalya Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title