Haberler

Bakan Kılıç, Engelli Öğrencilere Sözünü Tuttu

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın, Uşak ziyareti sırasında engelli sporculara söz verdiği eşofman ve ayakkabılar, sporculara teslim edildi.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın, Uşak ziyareti sırasında engelli sporculara söz verdiği eşofman ve ayakkabılar, sporculara teslim edildi.

Uşak Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Kabay, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Uşak Engelsiz Yaşam Merkezi'ni ziyaret ederek, Bakan Kılıç'ın Uşak'ta geçen ay gerçekleştirdiği programda, Uşak Engelsiz Yaşam Merkezi Spor Kulübü sporcularına verdiği söz üzerine temin edilen eşofman ve ayakkabıları, 16 engelli sporcuya verdi.

Kabay, ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Bakan Kılıç'ın merkezi ziyareti sırasında verdiği sözün, bu konudaki talimatı üzerine, kendileri tarafından yerine getirildiğini ifade ederek, "Onların spor yapması ve başarılı olması için elimizden gelen desteği veriyoruz, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Uşak İl Müdürü Alper Sezer ise Engelsiz Yaşam Merkezi Spor Kulübü sporcuları için her türlü imkanı sağladıklarını ifade ederek, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a teşekkür etti.

Muhabir: Soner Kılınç / Ufuk Kırabalı

Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin - UŞAK

Kaynak: AA / Yerel

Uşak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title