Haberler

Bakan Kılıç'dan Bilecik Standına Özel İlgi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen "Gençlik Merkezleri Günleri"nde Bilecik rüzgarı esti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen "Gençlik Merkezleri Günleri"nde Bilecik rüzgarı esti.

Bu yıl Ankara ATO Congresium'da gerçekleştirilen Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde faaliyetlerini sürdüren 81 ilin gençlik merkezlerinin, faaliyet ve etkinliklerini sergilemelerine imkan sağlayan organizasyonda, Bilecik Gençlik Merkezi standı ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç tarafından açılışı yapılan Gençlik Merkezi Günleri'nde 81 ildeki Gençlik Merkezlerinden gelen gençlerin buluştuğu ve renkli etkinliklerin yer aldığı organizasyonlar gerçekleştirildi. Organizasyonda, ülkenin dört bir yanından gelen gençlerin birbiriyle tanışıp, kaynaşması amaçlandı.

BİLECİK'İN TANITIMI YAPILDI

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız'ın öncülüğünde açılan Bilecik standında, Bilecik'e özgü damak tatlarından olan yöresel yiyecekler ayva lokumu, nar lokumu ve Pazaryeri Helvası ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Ahşap boyamadan yapılan ürünler, Gençlik Merkezi üyelerinin hazırladıkları yağlı boya ve kara kalem çalışmaları, çömlekten yapılan ürünler ve mermerler stant da yerini aldı. Çömlekten yapılan ürünler, sabundan yapılan çiçekler ve meyve sepetleri, Osmanlı Arması, kokulu taş, magnet ve keyfiye misafirlere hediye olarak takdim edildi. Ziyaretçi akınına uğrayan Bilecik Gençlik Merkezi standı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız ile birlikte misafirlerini ağırladı.

BAKAN KILIÇ BİLECİK STANDINI ÖZEL İLGİ

Bilecik Gençlik Merkezi Standını, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Kaçar, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Spor Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy, Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Hasan Davulcu, Yazar Talha Uğurluel, Spor Faaliyetleri Daire Başkanı Ömer Kalkan, Daire Başkanı Ahmet Ermiş, Gençlik Hizmetleri Daire Başkanı Gürkan Tekin, Spor Bakanlığı Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Murat Topçu, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim Koç, Ankara Bilecikliler Derneği Başkanı Hasan Akgül, Türkiye Triatlon Federasyonu Genel Sekreteri Ömer Faruk Gümrah, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Genel Sekreteri Mahir Irmak, Türkiye Kürek Federasyonu Genel Sekreteri Adem Tuncer, Türkiye Boks Federasyonu Genel Sekreteri Mustafa Küçük, Ankara'da yaşayan Bilecikliler ile çok sayıda vatandaş ve genç ziyaret etti. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akif Çağatay Kılıç Türkiye Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title