Haberler

Bakan Kılıç: "Başbakanımızın Sağlığı Gayet İyi"

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlığı ile ilgili sanal medyada çıkan söylentilerin gerçek dışı olduğunu belirterek, "Başbakanımızın sağlığı gayet iyi" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlığı ile ilgili sanal medyada çıkan söylentilerin gerçek dışı olduğunu belirterek, "Başbakanımızın sağlığı gayet iyi" dedi.

Bakan Kılıç, Osmaniye'de ilk olarak seçim bürosuna gelerek burada partilileri ile kahvaltı yaptı. Kahvaltının ardından yaptığı konuşmada ilk olarak Mersin ziyaretini değerlendiren Kılıç, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin Akdeniz Oyunları ile ilgili hazırladığı billboard ve afişleri eleştirdi. Kılıç, "Dün Mersin'de bazı pankartlar, billboardlar gördüm. Mevcut belediye başkanı 'Akdeniz Oyunları'nı Mersin'e getirdik' gibi bir takım pankartlar asmış. Bütün Türkiye, dünya biliyor ki Akdeniz Oyunları'nın Mersin'e gelmesinin arkasındaki irade Başbakanımıza ve hükümetimize aittir. Bunu bütün Türkiye biliyor. Buna rağmen billboarda çıkıp da 'bunu biz getirdik' diyorsa, onun ne anlama geldiğini size bırakıyorum. Garantiyi veren, inşaatlarını yürüten, finanslarını sağlayan Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Başbakan'ın iradesiyle Türkiye Cumhuriyeti hükümetidir. Herkes yaptığı işi konuşsun, yapmadığını değil" dedi.

Konuşmasında Başbakan'ın sağlığı ile ilgili sanal medyada çıkan söylentilere de değinen Kılıç, "Biraz önce Ankara ile görüşmeler yaptık. Başbakanımızın sağlığı gayet iyi. Anladığım kadarıyla sanal ortamlarda hastanede olduğu yönünde bazı imalar varmış. Böyle bir şey yok. Bu tip yalanları çok duyacaksınız. Başbakanımızın programları devam ediyor. Şu anda da mitinglerine çıkmak üzere ya da yola çıkmıştır. Burdur ve Uşak mitinglerine katılacak. Bu tip yalanlar yayılmaya çalışılacak. Bunlara prim vermeyeceğiz, edebimizi de hiçbir şekilde bozmayacağız. Biz her zaman olduğu gibi halkımızla milletimizle beraber, el ele, kol kola yürümeye devam edeceğiz, hazırlıklarımızı yapacağız. 30 Mart yerel seçimlerinden sonra da çalışacağız. Çünkü AK Parti seçimden seçime çalışan, seçim hazırlığı yapan bir parti değildir" şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından partilileri ile tokalaşan Bakan Kılıç, daha sonra yürüyerek çarşı merkezini gezdi ve esnafı ziyaret etti. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Akif Çağatay Kılıç Osmaniye Akdeniz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title