Haberler

Bakan Kılıç, Amasra'da Seçim Bürosu Açtı

Güncelleme:

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Bartın'ın Amasra ilçesinde Amasra Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım'ın seçim bürosunu açtıktan sonra esnaf ziyaretinde bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, beraberinde AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüpustaoğlu ile birlikte Bartın'ın Amasra ilçesinde Amasra Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım'ın seçim bürosunun açılışından sonra esnaf ziyaretinde bulundu.

Bakan Kılıç ve beraberindekiler Amasra Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım'ın seçim bürosunun açılış kurdelesini kesti. Seçim bürosunun açılışında konuşan Bakan Akif Çağatay Kılıç yaptığı konuşmada, "AK Parti iktidarında Amasra'da yapılanlar ortada iktidarımız döneminde sadece Bakanlığımızın yaptığı yatırım tutarı 60 milyon TL civarında dün hayal edilemeyen yatırımlar bugün ayağınıza gelmiş durumdadır. Önümüzdeki yerel seçimlerde Ali Yıldırım arkadaşımızı Belediye Başkanı seçer ve yerel yönetimle genel yönetimin uyum ve ahengi eşliğinde daha güzel daha yaşanabilir bir Amasra'yı el birliği ile inşa ederiz" dedi.

Çarşı esnaf ziyaretinin ardından Bakan Kılıç yemek yedikten sonra ilçeden ayrıldı. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Akif Çağatay Kılıç Ali Yıldırım Bartın Amasra Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title