Haberler

Bakan Kaya'dan Şehit Ailelerine Ziyaret

Bakan Kaya'dan şehit ailelerine ziyaret

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya : "Bu referandum Türkiye'nin istiklal ve istikbal mücadelesidir"

DENİZLİ - Denizli'de bir dizi ziyaret ve programlar gerçekleştiren Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Şehitler Burhan Acar ve Hasan İlhan'ın baba evini ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Denizli'deki programı çerçevesinde Tunceli'de güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada yaralandıktan sonra tedavi gördüğü hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Burhan Acar ve Kayseri'deki terör saldırısında şehit olan komando er Hasan İlhan'ın ailelerine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Bakan Nihat Zeybekci ile birlikte sabah kadın STK temsilcileriyle bir araya gelen Bakan Kaya, ardından AK Parti il başkanlığına geçti.

Bakan Kaya, beraberindeki heyetle ilk önce Kayseri'deki terör saldırısında şehit olan komando er Hasan İlhan'ın Pamukkale ilçesi Hacıkaplanlar Mahallesindeki ailesini daha sonra Tunceli şehidi Jandarma Uzman Çavuş Burhan Acar'ın Pelitlibağ Mahallesindeki ailesini ziyaret etti. Bakanı şehidin anneleri ve babaları kapıda karşıladı.

Yapılan ziyarete Bakan Kaya'nın yanı sıra, Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Denizli il Jandarma Komutanı Cengiz Yıldız, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve Bakan Nihat Zeybekci'nin eşi Ayşe Zeybekci katıldı.

Bir süre şehit aileleriyle görüşen Bakan Kaya, Küçüker Tekstil fabrikasına giderek işçilerle bir araya geldi. Kadın yoğunluklu olan tekstil işçilerine seslenen Bakan Kaya, Hollanda'da yaşadıklarını anlattı. Bakan Kaya, "Şimdi bakın 15 Temmuz'da dünyaya demokrasi dersi verdik. Ancak hala uluslar arası birçok güç ülkemizin birliğine saldırıyor. Bizim millet olarak bunu iyi görmemiz lazım. Avrupa'ya giderek, vatandaşlarımızla buluşup, sadece referandumun ne getireceğini anlatmamıza izin vermiyorlar. Avrupa niçin bakanlarımızın vatandaşlarımızla buluşmasını istemiyor bunu iyi düşünmek lazım. Bu referandum gerçekten çok önemli, Türkiye'nin istiklal ve istikbal mücadelesidir. Türkiye'nin daha güçlü olması için biz çalışıyoruz" diye konuştu.

Yapılan ziyaretin ardından Bakan Kaya kentten ayrıldı.

(MT-

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Fatma Betül Sayan Kaya Hasan İlhan Türkiye Denizli Genel Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
title