Haberler

Bakan İslam Kırkağaç'ta

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Soma’daki maden faciasında hayatını kaybeden İsmail Coşkun’un Kırkağaç’taki baba evini ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden İsmail Coşkun'un Kırkağaç'taki baba evini ziyaret etti. Şehit İsmail Coşkun'un 4 gün önce erken doğum yapan eşi Hüsniye Coşkun ve ailesini ziyaret eden Bakan İslam, aileye hem taziyelerini iletti hem de bebek hakkında bilgi aldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, maden faciasında şehit olan maden işçilerinin evlerini ziyaret ediyor. Beraberinde Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Kırkağaç Kaymakamı Ali Sırmalı, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz ile birlikte Kırkağaç'taki şehit evlerini ziyaret etti. Bakan İslam'ın ziyaret ettiği evlerden biri de dört gün önce eşi doğum yapan şehit İsmail Coşkun'un baba eviydi.

Akhisar'daki bir özel hastanede erken doğum yapan Hüsniye Coşkun, baba Halil Coşkun, anne Sevim Coşkun, kardeşi Recep Coşkun ve aile yakınlarıyla görüşen Bakan İslam, şu anda İzmir Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi altında tutulan ve ismini babasından alan küçük İsmail'in durumu hakkında bilgi aldı.

Telefonla hastane başhekimiyle görüşen Bakan İslam, bebeğin durumu hakkında bilgi aldı ve gerekirse Ege Üniversitesi Hastanesine sevk edilmesini istedi.

Vali Savaş'a da konuyla ilgilenmesi için talimat veren Bakan İslam, aile ile vedalaştıktan sonra Soma'ya hareket etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ayşenur İslam İsmail Coşkun Kırkağaç Soma Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

title