Haberler

Bakan İslam'dan, Selzedeler İçin 'Çamaşır Makinesı' Talimatı (2)

Bakan İSLAM TANER YAMAN'IN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ Geyve İlçesi'nde 4 gün önce meydana gelen selde bir tavuk çiftliğinde çalışan 22 yaşındaki Taner Yaman sel sularına kapılarak kayboldu.

Bakan İSLAM TANER YAMAN'IN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Geyve İlçesi'nde 4 gün önce meydana gelen selde bir tavuk çiftliğinde çalışan 22 yaşındaki Taner Yaman sel sularına kapılarak kayboldu. Talihsiz genci bulabilmek için 4 gündür askeri helikopter ve  70 kişilik arama kurtarma ekibi aramalarını sürdürmesine rağmen herhangi bir sonuca ulaşılamadı.

Selde etkilenen bölgede inceleme yapan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Geyve İlçesi'nde acılı aileyi ziyaret etti. Bakan Ayşenur İslam, anne Seba Yaman ile görüştükten sonra beraberinde Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile birlikte AFAD ekibinin kurduğu kriz masasının çadırında Tamer Yaman'ın babası Şaban Yaman ile de görüştü Bakan İslam, çalışmalarla ilgili bilgi aldıktan sonra Kocaali İlçesi'ne geçti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ayşenur İslam Geyve Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title