Haberler

Bakan İslam: "30 Mart'tan itibaren çok büyük bir değişim başlayacak" -

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, "30 Mart, milletin kendi hür iradesine ipotek koyanlara 'hayır' diyeceği günün başlangıcıdır.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, "30 Mart, milletin kendi hür iradesine ipotek koyanlara 'hayır' diyeceği günün başlangıcıdır. Çorlu'da da 30 Mart'tan itibaren çok büyük bir değişim ve dönüşüm başlayacak. Hem Tekirdağ hem Çorlu, belediye nasıl olurmuş onu görecek" dedi.

İslam, Çorlu'da partisinin seçim ve koordinasyon merkezi açılışında yaptığı konuşmada, vatan sevgisiyle, insan sevgisiyle millete hizmet etmek istediklerini söyledi.

Tekirdağ ve Çorlu'nun, ticaret yollarının kavşak noktasında bulunduğunu ifade eden İslam, şunları kaydetti:

''Burası, tarihimizin çok önemli bir merkezi. Burada, şairler, yazarlar ve büyük adamlar yetişmiş. Mustafa Kemal Atatürk'ün, büyük savaşa çıkarken ilk karargahını kurduğu yerlerden biri burası. Ulu Önder hatıralarında diyor ki, '19. Tümeni Tekirdağ'da kurdum ve Maydos, Eceabat, Arıburnu, Anafartalar'daki askeri çalışmalarımın esasını burada oluşturdum'. Yani böyle bir şehir burası ve buna göre idare edilmesi lazım.''

Buranın, arka sokaklarında çöp dağlarının olmaması ve Avrupa şehrine layık bir şehircilik anlayışıyla yönetilmesi gerektiğini belirten İslam, bu bölgede güzel bir tabiatın olduğunu söyledi.

İslam, ''Bizim liderimiz, sevgili Başbakanımız diyor ki, 'Ben halkımın hizmetkarıyım'. Onunla beraber çalışan bizler de aynı sözü tekrarlıyoruz. Biz halkın hizmetkarıyız. Hizmet için varız, hizmet için yola çıktık. Hizmet için son nefesimize kadar çalışacağız. Bunların hepsi sizin ve Çorlu için, Tekirdağ için ve bütün Türkiye için'' şeklinde konuştu.

- "30 Mart seçimleri aslında bir milattır"

Bakan İslam, 30 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçiminde milletin kendi iradesi ile AK Partili belediye başkanlarını hizmete getireceğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"30 Mart, milletin kendi hür iradesine ipotek koyanlara 'hayır' diyeceği günün başlangıcıdır. Çorlu'da da 30 Mart'tan itibaren çok büyük bir değişim ve dönüşüm başlayacak. Hem Tekirdağ hem Çorlu, belediye nasıl olurmuş onu görecek. Çorlu Belediye Başkan adayı Özlem Yemişçi'nin bölgeye ciddi hizmetleri var. Bundan sonra da Çorlu Belediye Başkanı olarak büyük hizmetlerde bulunacak."

İslam, Yemişçi'nin bölgeyi iyi tanıdığını ve gereken her şeyi en kısa sürede yapacağını belirterek, ''Özlem Yemişçi, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevinde bulunarak, Türkiye'nin tek kadın oda başkanı oldu. Başarılarını ödülleriyle taçlandırdı. 2011'den bu yana da TBMM'de beraber çalışıyoruz. Tecrübesi derin ve Ankara'yı biliyor. Tekirdağ ve Çorlu'yu biliyor. Bir tek şeye ihtiyacımız var, bu da halkımızın desteği'' şeklinde konuştu.

- Çorlu'da sosyal hizmet merkezi açılacak

Çorlu'ya yeni müjdelerle geldiğini aktaran İslam, ilçede bir sosyal hizmet merkezi açacaklarını belirterek, şunları kaydetti:

''Çorlumuzda yarın olabilir, bir hafta sonra olabilir, bence, 31 Mart sabahı olsun inşallah, sosyal hizmet merkezini açıyoruz. 2014 yatırım planımıza aldık. Hizmeti buralara akıtabilme imkanımız var. Onun için size şapkayı önünüze koyup akıllıca düşünmeyi öneriyorum. Sosyal hizmet merkezimiz bir başlangıç olacak. Ondan sonra inşallah daha büyük, daha güzel hizmetler gelecek.''

İlçedeki bir restoranda milletvekilleri ve partililerle yemek yiyen İslam, esnaf ziyaretinde de bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Ayşenur İslam Özlem Yemişçi Tekirdağ Çorlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title