Haberler

Bakan Işık Yaratıcılığın Sistematiğe Dönüşmesi Önceliğimiz

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, katıldığı Edirne Merkez İlçe 5'inci Olağan Kongresi'nde Cumhurbaşkanlığı Saray'ına ilişkin eleştirilerine cevap verdi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, katıldığı Edirne Merkez İlçe 5'inci Olağan Kongresi'nde Cumhurbaşkanlığı Saray'ına ilişkin eleştirilerine cevap verdi. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'ndaki kongrede konuşan Işık, Selimiye Camii'ni örnek göstererek, 'Birileri sarayla, gemiyle uğraşıyor. Şu anda Cumhurbaşkanlığı Sarayı'yla uğraşanlar, inanın Mimar Sinan döneminde Selimiye Camii yapılırken de 'Bu kadar büyük camiye ne gerek var. Bu kadar israf olur mu' diye O günkü padişahtan tutun, Mimar Sinan'a kadar herkesi topa tutarlardı. Bunlara Kaddafi'nin çadırı lazım. Çadır kuracaklar, çadırda kalacaklarö dedi.

CHP'Yİ ELEŞTİRDİ

Yalova Belediye Başkanlığı tarafından kesilen ağaçları hatırlatarak CHP'yi eleştiren Işık, '2 milyar 800 milyon fidanı toprakla buluşturan iktidara '3 tane ağacı yerinden söküyorsunuz' diye Gezi yapılıyor. O üç tane ağaçtan dolayı hükümeti düşürmeye çalışanlar, 158 ağacı maalesef Yalova'da doğradılar. Maalesef, merkez medyada 3-4 gün sonra gördü olayı. Eğer bir CHP Milletvekili tweet atıp, 'ben buna karşıyım' demesiydi onlar da görmeyecekti. Hani Gazi Mustafa Kemal Atatürk bir ağaç için köşkü yürütmüştü. Siz de bunu bütün seçim propagandanızda kullanmıştınız. Ey Kılıçdaroğlu, senin bilgin vardı. Samimiyetsizliktir bu, başka bir şey değil. Gerçekten bunların derdi ağaç olsaydı. Gerçekten ağaç için şu yürekleri titreseydi. İnanın biz onları ayakta alkışlardıkö diye konuştu. Bakan Fikri Işık, kongrenin ardından Edirne'nin Keşan İlçesi'ne geçti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Edirne Merkez Fikri Işık Ak Saray Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title