Haberler

Bakan Işık Seçim Çalışmalarına Başladı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, 1 Kasım Genel Seçimleri'nde Kocaeli'de yarışacak AK Partili adaylarla birlikte toplantıya katıldı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, AK Parti Kocaeli İl Başkanlığında partinin 1 Kasım Milletvekili Genel Seçim için Kocaeli'den gösterilen adaylarla yapılan toplantıya katıldı. Bakan Işık, toplantının ardından yaptığı açıklamada, listeye girenleri tebrik ederek, seçimin centilmence bir yarış içinde, rekabet ortamı içinde yürümesini diledi. Bu dönemin çatışma ve kırıcı bir ortama dönüşmemesini temenni eden Bakan Işık, "Türkiye'nin içinde bulunduğu konjonktür gereği de partilerimizin birbirlerine karşı daha toleranslı olması, özellikle incitici, kırıcı, rencide edici değil de daha siyasi rekabet alanında centilmenlikle mücadele edilmesini önemsiyoruz. Buna özellikle dikkat edeceğiz. Şehrimiz ve bütün adaylarımız için hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, toplantının ardından Kandıra'nın Araman köyünü ziyaret etti. Hane hane vatandaşların taleplerini dinleyeceklerini, çalınmadık kapı kalmayacağını ifade eden Işık, daha sonra kahvehaneye geçerek vatandaşlarla sohbet etti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fikri Işık Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title