Haberler

Bakan Işık Nikah Şahidi Oldu

Bir dizi inceleme ve ziyaret için bu sabah havayolu ile Trabzon’a gelen ve buradan Rize’ye geçen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Rize’deki ziyaretlerinin ardından tekrar Trabzon’a geldi.

Bir dizi inceleme ve ziyaret için bu sabah havayolu ile Trabzon'a gelen ve buradan Rize'ye geçen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Rize'deki ziyaretlerinin ardından tekrar Trabzon'a geldi. Bakan Işık, eşi Nigar Işık'ın yeğeni olan Kübra Aktürk ve Yakup Eski' nin nikah törenine katılarak nikah şahitliği yaptı.

Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'ndeki nikah törenine Bakan Işık'ın yanı sıra Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Rize Valisi Ersin Yazıcı, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ve davetliler katıldı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun kıydığı nikahta şahitlik yapan Bakan Işık, genç çifte evlilik cüzdanını takdim etti. Burada bir konuşma yapan Bakan Işık, genç çifte mutluluklar dileyerek, "En kötü günleri bu günkü gibi olsun. Rabbim onları bir yastıkta kocatsın. Evlilikte zaman zaman zorluklar olacak, zaman zaman aşmamız gereken çözmemiz gereken problemler olacak. İşte bu dönemlerde bütün bu sıkıntıların üzerinden geçmek için bir tek şeye ihtiyacımız var o da sevgidir. Aranızdaki sevgi ve muhabbet gerçekten güçlü olursa hiçbir zorluk karşınızda duramaz. Rabbim size Hz. Adem babamızla Hz. Havva anamız arasındaki gibi sevgi ihsan etsin" dedi.

Kübra ve Yakup çiftine altın hediye eden Bakan Işık, törenin ardından davetlilerle birlikte anı fotoğrafı çektirdi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Fikri Işık Trabzon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title