Haberler

Bakan Işık'ın Ramazan Bayramı Mesajı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık bayram mesajında, "Maneviyatı yüksek olan Ramazan ayının ardından bayramı karşılamanın heyecanı içerisindeyiz. Bayramlar, birlik ve beraberliğimizin arttığı, millet olma duygusunu en üst düzeyde yaşadığımız günlerdir. Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Bu bayramda da büyüklerin, eş dost ve akrabaların unutulmaması, bayramın birlik ve beraberlik içerisinde idrak edilmesi temel arzumuzdur" ifadelerini kullandı.

Ülkemizin bölgesel risklere, problemlere rağmen gelişmesini ve kalkınmasını sürdürdüğünü bildiren Işık, şunları kaydetti:

"Demokrasi ve ekonomimiz, tarihimizin en güçlü dönemlerini yaşıyor. 12'inci Cumhurbaşkanlığı seçimi, ülkemizde demokrasimizin daha da güçlendiği, yeni bir dönemin de kapısını açacaktır. 10 Ağustos'ta gerçekleştireceğimiz Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde, "Milletimiz kazanacaktır" Bu seçimler, son dönemde yaşadığımız devlet-millet kaynaşmasını daha ileri noktalara taşıyacaktır. Filistin'de Suriye'de ve Irak'ta genç yaşlı demeden yapılan katliamlar yüreğimizi kanatmakta, bayrama buruk olarak girmemize sebep olmaktadır. Türkiye, adalet ve hakkaniyetten yana tavrıyla Filistin'deki zulümlerin ve bölgemizdeki istikrarsızlığın sona ermesi için gereken çabayı göstermektedir. Amacımız, terörün, savaşların ve şiddetin sona ermesi, bölgemizin huzur ve istikrara kavuşmasıdır. Kanın ve gözyaşının olmadığı, çocukların yüzlerinde bayram neşesinin açtığı bir bölge ve dünya arzu ediyoruz. Güçlü bir Türkiye, bölgesinde ve dünyada barış ve istikrarın da teminatıdır. Türkiye barış, adalet ve hakkaniyetten yana tavrını sürdürecek, zalimlerin ve zulmün karşısında olmaya devam edecektir. Bayramın huzur, barış ve kardeşlik getirmesini, birlik ve beraberliğimizin artmasına vesile olmasını diliyorum. Bayramda uzun yola gidecek olan vatandaşlarımızın trafikte daha dikkatli olmasını, her bayram yaşadığımız trafik kazalarının bu kez yaşanmamasını temenni ediyorum. Milletimizin ve İslam dünyasının mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, tüm vatandaşlarımıza sevgi ve selamlarımı iletiyorum." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ramazan Bayramı Fikri Işık Filistin Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title