Haberler

Bakan Işık Gümüşhane Başkan Adaylarının Tanıtım Toplantısına Katıldı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gümüşhane Aydın Doğan Spor Salonu'nda düzenlenen belediye başkan adayları tanıtım toplantısına katıldı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gümüşhane Aydın Doğan Spor Salonu'nda düzenlenen belediye başkan adayları tanıtım toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Bakan Işık, 17 Aralık olaylarına değindi, yaşananları hain ve sinsice tezgahlanan bir tuzak olarak nitelendirerek, ' Türkiye güçlendikçe, kendi ayakları üzerinde durmaya ve hakkı için haykırmaya devam ettikçe operasyonlar attı. Bu ülkede pek çok darbe senaryosu gördük. Sokak eylemleriyle siyasete pranga vurulmaya çalışıldığını gördük. Ama 17 Aralık'ta yapılanlar kadar, haince, sinsice bir tuzak görmedikö dedi. Yolsuzluğa kanser benzetmesinde bulunan Bakan Işık şunları söyledi:

'Gezi olayları atlatıldı dediğimiz bir dönemde, 17 Aralık'ta bir operasyon geçirdik. Adı ne; 'yolsuzluk operasyonu'. Yahu Allah aşkına size soruyorum, bir iktidar yolsuzluk yapacaksa seçime 3 ay kala mı yapar' 11 yıllık iktidar seçime son 3 ay kala mı yolsuzluk yapar. 10 yıl 9 ay hiç sesini çıkarmayan bir grup ne oldu da son 3 ayda 'yolsuzluk var' diye etrafa bağırmaya başladı. Hesap farklı. Yolsuzluk kanser gibidir, vücudu sarar ve günden güne eritir. Vücudu günden güne düşürür, bir günde küt diye öldürür. Şimdi bu nasıl yolsuzluk ki Türkiye her geçen gün daha güçleniyor. Nasıl kanser ki vücudu daha da güçlendiriyor? Olay yolsuzluk değil, Türkiye'nin güçlenmesini istemeyen güçlerin, maalesef bugüne kadar 'canımız' dediğimiz insanları taşeron olarak kullanarak Türkiye'ye operasyon yapmasıdır. Bu oyunu Allah'ın izniyle bozacağız. Bu oyunu 30 Mart'ta sandıkta tamamen bozacağız.

Konuşmaların ardından Bakan Işık, AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün ile birlikte AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan adaylarını tanıttı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aydın Doğan Fikri Işık Gümüşhane Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title