Haberler

Bakan Işık Engellilerle Buluştu

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli’nin İzmit ilçesi Akmeşe’de bulunan Bizimköy Engelli Üretim Merkezi’nde engellilerle bir araya geldi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli'nin İzmit ilçesi Akmeşe'de bulunan Bizimköy Engelli Üretim Merkezi'nde engellilerle bir araya geldi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Bizimköy Engelli Üretim Merkezi'nde engelli çalışanlarla bir araya geldi. Toplam 85 personeli olan ve 68'inin engelli olduğu Üretim Merkezi'ndeki toplantıya Bakan Fikri Işık ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Yardımcısı Çiğdem Atabek, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zekeriya Özak, KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Bizim Köy Engelli Üretim Merkezi Genel Müdürü Hüsnü Bayraktan ve üretim merkezinin personeli katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Bizimköy ile ilgili detaylı bilgi verdi. Zeytinoğlu'nun ardından konuşan Bakan Işık, "Öncelikle seçime bu kadar yoğun atmosfer içinde dahi olsa aranızda bulunmaktan ve sizlerle aynı ortamı paylaşmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Mutluluğun resmini çizer misin demiş ya şair. Mutluluğun resmi burada. İnsanları en mutlu kılan ailesine ve içinde yaşadığı ülkeye katkı sunmaktyır. Özellikle bizimköyde sizlerin sunduğunuz katkı bizim için her türlü katkıdan daha önemli. Gerçekten şu anda siz hem ailenize hem de ülkenize katkı sunuyorsunuz. Burada üretilen ürünlerin direk ihraç ediliyor olması ve katma değeri yüksek ürünler olarak ihraç ediliyor olması ülkemiz için, belki miktar olarak çok küçük olabilir, ama sembolik olarak o kadar büyük bir değeri var ki ülkemiz için. Sizlerin üretiyor olması bizim için başlı başına bir değer" dedi.

Konuşmaların ardından Bakan Işık ve beraberindekiler Bizimköy Üretim Merkezi'ni gezerek çalışanlarla sohbet etti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ayhan Zeytinoğlu Fikri Işık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title