Haberler

Bakan Işık: "Eğer Bir Koalisyon Yapılabilirse Bu Ülkemiz Açısından Önemli Olur"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Bakan Fikri Işık'ın esnaf ziyareti- Bakan Işık'ın açıklaması Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık: - "Eğer bir koalisyon yapılabilirse bu ülkemiz açısından önemli olur ama yapılamazsa yeniden millete gitmek, tekrar millet iradesine başvurmak siyasetin görevidir.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Bakan Fikri Işık'ın esnaf ziyareti- Bakan Işık'ın açıklaması Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık: - "Eğer bir koalisyon yapılabilirse bu ülkemiz açısından önemli olur ama yapılamazsa yeniden millete gitmek, tekrar millet iradesine başvurmak siyasetin görevidir. 'Seçimin tekrarlanması' diyebileceğimiz bir seçim olabilir" Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Eğer bir koalisyon yapılabilirse bu ülkemiz açısından önemli olur ama yapılamazsa yeniden millete gitmek tekrar millet iradesine başvurmak siyasetin görevidir. 'Seçimin tekrarlanması' diyebileceğimiz bir seçim olabilir" dedi.Ömerağa Mahallesi İstiklal Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulunan Bakan Işık, bir mağazadan spor ayakkabı, şapka ve eşofman takımı aldı.Işık, ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, 7 Haziran seçimlerinden koalisyon kurulması yönünde sonuç çıktığını, şu anda da görüşmelerin devam ettiğini söyledi.MHP'nin koalisyonda yer almayacağını daha önceden duyurduğunu ifade eden Işık, şöyle konuştu: "CHP ile görüşmeler devam ediyor, şu an zannediyorum son istikşafi görüşmeler yapılıyor. Yüksek Askeri Şura toplantısını bitirdikten sonra belki CHP Genel Başkanı ile Sayın Başbakanımızın bir araya gelme durumu olacak. Ondan sonra AK Parti ile CHP arasında bir koalisyon yapılıp yapılmayacağı, bir koalisyon hükümeti kurulup kurulmayacağı ortaya çıkacak. Eğer bir koalisyon yapılabilirse bu ülkemiz açısından önemli olur ama yapılamazsa yeniden millete gitmek tekrar millet iradesine başvurmak siyasetin görevidir. 'Seçimin tekrarlanması' diyebileceğimiz bir seçim olabilir." - Kocaeli Şehir Hastanesi inşaatıIşık, kentte tramvay hattı yapım işine yönelik sözleşmenin bugün imzalandığını anımsatarak, bunun Kocaeli için önemli bir proje olduğunu dile getirdi.Kocaeli halkının en kısa zamanda hafif raylı sistemi kullanmaya başlamasını arzuladıklarını aktaran Işık, Kocaeli Şehir Hastanesinin proje çalışmalarının devam ettiğini, orada herhangi bir aksama ve duraksama olmadığını anlattı.Bakan Işık, bütün şehir hastanelerinde takip edilen prosedürün aynı olduğuna işaret ederek detay proje çalışmalarının tamamlanmasının ardından ekim-kasım ayında inşaatın başlamasını beklediklerini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

İstiklal Caddesi Fikri Işık Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title