Haberler

Bakan Işık, Dilovası'nda Taziye Ziyaretleri Yaptı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde vefat eden vatandaşları ziyaret ederek taziye ziyaretinde bulundu.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde vefat eden vatandaşları ziyaret ederek taziye ziyaretinde bulundu. Gün içerisinde Dilovası'nda vefat eden dört vatandaşın evine taziye ziyareti gerçekleştiren Bakan Işık, akşam saatlerinde Tavşancıl Sahili'nde Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya geldi.

STK temsilcileri ile yaptığı toplantıda konuşan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Dilovası'nda kurulması planlanan Katı Atık Bertaraf Tesisi'ni buraya kurmayacağız. Kömürcüler OSB ise kaldırılacak. TOKİ'nin burası için düşündüğü toplu konut projesi var. Ben Dilovası'nın milletvekiliyim. Buraya sık sık gelerek sizlerle görüşüyoruz. Bazıları Dilovası üzerinden siyasi ideolojilerini tatmin etmeye çalışıyor. Buna fırsat vermeyin. Dilovası Kocaeli'nin ve Türkiye'nin en önemli ilçesi durumundadır. Kocaeli'de İzmit ve Gebze'de İŞKUR binası var iken yaptığımız çalışma sonrasında Dilovası'na da İŞKUR binası kurduk. Gençlerimizi buraya yönlendirelim. Ekmeği olan insanın kendisine de çevresine de faydası olur. Çevre sorunlarıyla ilgili çevre müdürlüğümüzün çağrı merkezini arayarak bilgi verin. Bu konuda çok hassasız ve özen gösteriyoruz. Çevre Müdürümüz bu konuda gereğini hemen yapacaktır" dedi.

Dilovası'nda yaşayan vatandaşların sorularını yanıtlayan Bakan Işık, toplantının sona ermesinin ardından Dilovası'ndan ayrıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fikri Işık Tavşancıl Dilovası Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title