Haberler

Bakan Hastaneleri İnceledi, Hastaları Ziyaret Etti

Güncelleme:

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi ve Diyarbakır Asker Hastanesinde incelemelerde bulundu, hastaları ziyaret etti.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi ve Diyarbakır Asker Hastanesinde incelemelerde bulundu, hastaları ziyaret etti.

Ziyarette Bakan Müezzinoğlu'na Vali Hüseyin Aksoy, Diyarbakır Milletvekilleri Galip Ensarioğlu, Ebubekir Bal, Bakan Yardımcısı, Sağlık Bakanlığı Müsteşarı, Müsteşar Yardımcısı, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanı, Sağlık Bakanlığı Üst Düzey Bürokratları eşlik etti.

İlk ziyaretini Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesine yapan Bakan Müezzinoğlu ve beraberindekileri hastane çalışanları karşılayarak Bakan Müezzinoğlu'na çiçek takdim ettiler. Bakan Müezzinoğlu ve beraberindekiler hastanede yatan hastaları ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Hastane personeliyle birlikte yemek yiyen Bakan Müezzinoğlu ve beraberindekiler daha sonra Diyarbakır Asker Hastanesine geçmek üzere hastaneden ayrıldı.

Asker Hastanesinde yatan yaralı asker ve polisleri ziyaret eden Bakan Müezzinoğlu ve beraberindekiler, buradaki yaralılar hakkında da hastane yetkililerinden bilgi aldı.

Ziyaretin ardından Bakan Müezzinoğlu ve beraberindekiler Diyarbakır programına devam etmek üzere hastaneden ayrıldı.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title