Haberler

Bakan Gürcan'dan Aybuder'e Ziyaret

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Bakan Gürcan'dan AYBUDER'e ziyareti- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan'ın açıklamaları Bakan Gürcan'dan AYBUDER'e ziyaret- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Gürcan: - "Türkiye'de sosyal politikalara olan destek hiç bu dönemdeki kadar fazla olmadı ve madde bağımlılarına yönelik de çalışmalar hiç bu kadar yoğun olmadı" Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, "Türkiye'de sosyal politikalara olan destek hiç bu dönemdeki kadar fazla olmadı ve madde bağımlılarına yönelik de çalışmalar hiç bu kadar yoğun olmadı" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Bakan Gürcan'dan AYBUDER'e ziyareti- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan'ın açıklamaları Bakan Gürcan'dan AYBUDER'e ziyaret- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Gürcan: - " Türkiye'de sosyal politikalara olan destek hiç bu dönemdeki kadar fazla olmadı ve madde bağımlılarına yönelik de çalışmalar hiç bu kadar yoğun olmadı" Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, "Türkiye'de sosyal politikalara olan destek hiç bu dönemdeki kadar fazla olmadı ve madde bağımlılarına yönelik de çalışmalar hiç bu kadar yoğun olmadı" dedi. Küçükçekmece'deki Ayık Yaşamda Buluşalım Derneği (AYBUDER) üyelerini ziyaret eden Gürcan, derneğin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.Alkol ya da uyuşturucu madde bağımlısı olan ve rehabilitasyon çalışmalarıyla bağımlılıktan kurtulan dernek üyelerinin yaşam öykülerini dinleyen Gürcan, bakanlığının uyuşturucuyla mücadeledeki hizmetleri hakkında bilgi verdi.Gürcan, bağımlılıktan kurtulmada ailenin önemine işaret ederek, "Bağımlılıktan kurtulmada aile ilk etapta çok önemli. Aile bizim yanımızda olmazsa bu sorunun çözümünde yetersiz kalabiliyoruz" dedi. AYBUDER'in hizmetlerini merak ettiğini ve bundan dolayı ziyarete geldiğini söyleyen Gürcan, "Türkiye'de sosyal politikalara olan destek hiç bu dönemdeki kadar fazla olmadı ve madde bağımlılarına yönelik de çalışmalar da bu dönemde olduğu kadar yoğun olmadı. Madde bağımlığı, Sağlık Bakanlığı'nı, Adalet Bakanlığı'nı ve bizim bakanlığımızı ilgilendiriyor. Çalışmalarınıza destek konusunda elimizden geleni yaparız. Buraya gelmem de size destek olmak içindir. Sizleri merak ettiğim için ziyaretinize geldim" diye konuştu.Madde bağımlılığı konusunda yapılan çalışmaların sürdürülebilir olması gerektiğine dikkati çeken Gürcan, motivasyonun bağımlılıktan kurtulmada önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.Gürcan, alkol ve uyuşturucu bağımlılarının, kendilerini sosyal hayata yönlendirecek motivasyona ihtiyacı olduğunu aktararak, sözlerini şöyle tamamladı: "Siz hayatın içindesiniz. Bu konuda elimden geldiği kadar destek olurum. Hatta bakanlıktan ayrılsam bile size destek vermeyi sürdüreceğim. Sizi görmek yetti bana. İnsan kendi başına çok büyük bir güç. İnsan madde kullanıyorsa, bir tek kendisi isterse bağımlılık yapan maddelerden kurtulabilir."Bakan Gürcan, uyuşturucuya bulaşmış ve bağımlılıktan kurtulan dernek üyelerinin verdiği mücadeleyi dinledikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.Gürcan, ziyaretinin ardından Küçükçekmece'deki Deniz Yıldızı Çocuk Evi'nin açılışına katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ayşen Gürcan Küçükçekmece Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title