Haberler

Bakan Gürcan'a Burdur Ziyareti

Burdurlular Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan’ı ziyaret etti.

Burdurlular Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan'ı ziyaret etti.

Burdur Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar, Borsa Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Gürcan ve Remzi Macit, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Ali Daldal ve Ömer Çeliker, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yalçın Mecikoğlu ve 22-23-24. Dönem AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik'ten oluşan Burdur heyeti, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan'ı ziyaret etti.

Geçici Bakanlar Kurulunda, bir Burdurlunun Bakan olarak görev almasını büyük bir sevinçle karşıladıklarını aktaran Borsa Başkanı Yılmaz Başar, "Öncelikle görevinizde başarılar diliyoruz. Bu iki aylık dönemin iyi bir şekilde değerlendirilmesi gerek. Biz Burdurlular olarak, gerek devam eden gerekse yapılacak olan çalışmalarda sizlerin desteğini bekliyoruz. En kısa sürede ise sizleri Bakan olarak Burdur'a ağırlamaktan büyük onur duyacağız" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, Borsa Başkanı Yılmaz Başar, Bakan Gürcan'a Burdur Bakırcılar çarşısında yapılan masa üstü gümüşlük, Burdur Belediyesi Atölyelerinde dokunan ipek şal hediye etti. Ziyaret ve hediyelerden dolayı teşekkürlerini sunan Bakan Gürcan, "Öncelikle sizleri burada ağırlamaktan büyük mutluluk duydum. Geçici Bakanlar Kurulunda bir bakan olarak görev almak bana da sürpriz oldu. Sizlerin de belirttiği gibi bu iki aylık süreyi iyi bir şekilde tamamlamamız gerek."

Yakın zamanda Burdur'u ziyaret edeceğini aktaran Bakan Gürcan, "Burdur'umuzun önde gelen sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri sizler buradasınız. Sizlerin yapacağı bir program dahilinde, doğduğum yeri ziyaret etmek, çeşitli temaslarda bulunmak, hemşerilerimle bir araya gelmek isterim. Onun için biran evvel program hazırlarsanız, vakit kaybetmeden ziyaretimizi gerçekleştiririz." - BURDUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ayşen Gürcan Ak Parti Burdur Bucak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title