Haberler

Bakan Güllücü'den Gündeme İlişkin Açıklama

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “İnşallah 415 saat sonra başbakanımız cumhurbaşkanı olacak” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "İnşallah 415 saat sonra başbakanımız cumhurbaşkanı olacak" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Çorum'a geldi. İlk olarak Bayat ilçesine uğrayan Bakan Güllüce, belediye ve AK Parti ilçe Başkanlığını ziyaret etti. Güllüce, burada gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili görüşlerini sorduğu Bakan Güllüce, cumhurbaşkanlığı seçiminin harika geçeceğini belirterek, "Şurada 400 saate yakın bir zaman kaldı. 415-416 saat var. İnşallah 415 saat sonra sayın başbakanımız cumhurbaşkanı olacak. İlk turda başbakanımız cumhurbaşkanı olacak. İlk turda bu seçimi alacağız" diye konuştu.

Bir basın mensubunun çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun ilk turda cumhurbaşkanı seçileceğini söylediğini hatırlatılması üzerine ise, "Diyebilir. Demokratik bir ülke burası. Ama gülerek söylüyorsunuz sizde. Sizde söylerken o da o hakkını kullansın. Bunu söylediğinde herkes sizin gibi cevap veriyor" ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde 3 askerin şehit olduğu hain saldırının çözüm sürecine etkisinin ne olacağı ve emniyet mensuplarına yönelik operasyon hakkında da görüşleri sorulan Bakan Güllüce, "İnşallah olmaz diyoruz. Bunlar münferit olay diye düşünüyoruz. Ondan önce 3 tane ocağımız ateş yandı. Ateş düştü. Kalbimize de düştü. Yüreğimizi yaktı. Çok şeyde söylemek istemiyorum. İnsan şehitler hakkında konuştukça rahatsız oluyor. Şehitler hakkında konuşamıyorsunuz. Allah rahmet eylesin. Diğer konu da ise yargı talimat vermiş operasyon yapılıyor. Sonra nereye gider ne yapılır hakimler karar verecektir. Türkiye'de suç işlemeyeceksin işlersen karşılığını bulursun" dedi.

"İSRAİL'LE TİCARETİ SIFIRLARSAK FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZ DAHA PERİŞAN OLUR"

İsrail mallarının boykot çağrıları hakkında da değerlendirmede bulunan Güllüce, " İsrail'le yapılan ticarette bizi bağlayan bir unsur var. Orada Filistinlilerle de yapıyoruz aynı şeyi. Filistin'le olanlar İsrail gibi mütaala ediliyor. Orada biraz hedef saptırma var. İsrail'le ticareti sıfırlarsak Filistinli kardeşlerimizin daha perişan olmasını sağlar. Filistinlilerin de orada ticaret yaptığını göz ardı etmemek lazım. İsrail'in işgal ettiği topraklarda ticaret yapan Filistinliler sanki ticareti İsrail topraklarında yapıyormuş gibi gözüküyor. Yani orada işgal var. Orada İsrail var. Orada devletim ben diyor. Onun gümrüklerinden geçiyor. Sanki ondan oluyormuş gibi bir intiba var" şeklinde konuştu. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İdris Güllüce İsrail Çorum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title