Haberler

Bakan Güllüce: Türkiye Bileği Bükülecek Bir Ülke Değil

İdris Güllüce, yerel seçimleri kazanan Düzce Belediye Başkanı Ak Partili Mehmet Keleş'i akşam saatlerinde ziyaret etti.

İdris Güllüce, yerel seçimleri kazanan Düzce Belediye Başkanı Ak Partili Mehmet Keleş'i akşam saatlerinde ziyaret etti. Çiçeklerle karşılanan Güllüce, Düzce Valisi Ali İhsan Su, Ak Parti Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz ve Fevai Aslan'ın da katıldığı ziyarette gazetecilerin sorularını yanıtladı. Güllüce, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin Kıbrıs Barış Harekatı nedeniyle Türkiye'yi 90 milyon Euro tazminat ödemesine karar vermesinin sorulması üzerine, "Avrupa bizim için iki standartlı değil, üç standartlı, yüz, beşyüz, onbin tane standardı vardır. Ne isterse o standardı uygular. Bunun yüzlerce örneği vardır. Balkan savaşında Osmanlı'nın Balkan ittifakını yeneceğini sandığı için hemen Avrupa bir deklarasyon yayınlıyor. Kimse kimsenin sınırına giremez, girerse eski sınırlar geçerlidir. Fakat Balkan ülkeleri Edirne'ye giriyorlar çıt yok. Tersi olup sen girsen geri çekil diyecekler. Bunun yüzlerce örneği var. Bununla ilk defa karşılaşmıyoruz" dedi.

Herkesin moralli olmasını isteyen Güllüce, "Türkiye öyle bileği bükülecek ufak tefek bir ülke değil. Biz dev gibi 76 milyonluk bir ülkeyiz. Onları aşacak bir ülkeyiz. Ayağımızda çarık yokken, süngümüzü bileyecek biley taşımız yokken, atımızın nalına çakacak nal çivimiz yokken bu adamlara kemençe çaldırtmışız. Bugün herşeyimiz var, tank yapan bir ülkeyiz. Hiçbir şey olmaz bizim ülkemize. Herkes moralli olsun. Avrupa'nın bir çok ülkesinin nüfusundan çok bizim ilkokulda çocuğumuz var. 16 imparatorluk kurmuş bir devlet geleneğimiz var. Onlar yapsınlar yapacaklarını biz hiç moralimizi bozmayalım. İnşallah herşey çok iyi olacak" diye konuştu.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun Danıştay törenindeki tavrını eleştiren Güllüce, şöyle konuştu:

"Bir adam başbakanının karşısına geçip 'Sen Van'daki binayı niye yapmadın?' diye sorarsa ayıp olmaz mı? Orada bir hukuki toplantı var. Orası TOKİ'nin sorunlarını konuşma yeri değil. Siyaset yapacaksan çıkarırsın cübbeni yaparsın. Kılıçdaroğlu ile yarışacaksan bunun yeri Danıştay değildir. Kılıçdaroğlu'ndan o koltuğu alacağım diye uğraşıyorsan onun yeri orası değildir. İllaki genel başkan olacağım diye orada Başbakan'a laf söylemek doğru değil"

Bakanın konuşmasının ardından Ak Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz da, Feyzioğlu'na sert tepki göstererek, "Feyzioğlu'nun sicili de temiz değil. Münevver Karabulut cinayetinde Garipoğlu o kızı kıtır kıtır kesti, testere ile doğradı. Orada Garipoğlu'nun avukatlığını yapan adamdı o. Haktan hukuktan bahsedecek bir sicilide yok. Öylesi bir katili masum çıkartmaya çalışan bir katilden bahsediyoruz" dedi.

Güllüce belediyenin ardından Ak Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İdris Güllüce Mehmet Keleş Ak Parti Düzce Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title