Haberler

Bakan Güllüce Sandığın Böğrüne, Böğrüne, Böğrüne Oyunuzu Atınız 2

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Türkiye'de şu anda bizi izleyen herkes, 'Sensiz olmaz' diyoruz.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce

Türkiye'de şu anda bizi izleyen herkes, 'Sensiz olmaz' diyoruz. Sandığın başına gidiniz, 'Bu boğaz köprüleri niye olmasın' diye o sandığın böğrüne, böğrüne, böğrüne oyunuzu atınız

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır

Sadece kendi oyunuzu kullanmanız yeterli değil. Arkadaşınızı, mahallelinizi, hemşehrinizi, akrabanızı, götürüp oy kullanmaya mecbur edeceksiniz, onları zorlayacaksınız. Kime oy verildiği kadar, bu oyun çok sayıda kullanılması da büyük önem arz ediyor

Haber Gülseli KENARLI - Kamera Yaşar KAÇMAZ İstanbul DHA

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nca başlatılan Sensiz Olmaz projesinin Üsküdar Meydanı'nda düzenlenen tanıtımına katıldı. Tanıtımda ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ve AK Parti İstanbul Milletvekili adayları da hazır bulundu. Tanıtımda konuşan Bakan İdris Güllüce, Boğaziçi Köprüsü'nü işaret ederek, Şurada görülen Boğaz Köprüsü'nü yaptırtmamak isteyen... Biraz sonra ikinci köprü var, onun da yaptırılmamasını isteyen... Ondan sonra bir üçüncü köprü var, o da başlandı; o da yapılmasın isteyen bir anlayış ile bunlar yapılsın bu memleket yükselsin diyen insanların, partilerin arasında 133 saat sonra bir seçim var. Bunlar yapılsın diyenler ve Türkiye'de şu anda bizi izleyen herkes, 'Sensiz olmaz' diyoruz. Sandığın başına gidiniz, 'Bu boğaz köprüleri niye olmasın' diye o sandığın böğrüne, böğrüne, böğrüne oyunuzu atınız diye konuştu.

ŞİMDİ ONA MI EVET DİYECEĞİZ

Bakan Güllüce, 3. havalimanı konusuna da değinerek, şöyle devam etti

Bu havalimanının yapılmaması için şehri yaktırtan, ambulansları yaktırtan, vatandaşın, garip gurebanın otobüslerini yaktırtan, kamyonetleri yaktırtan, evini taşıyan, ev eşyasını taşıyan gariplerin evlerini yaktırtan, diyaliz hastasını ambulanstan indirtip ambulansları yaktıran bir siyasi partinin başkanının yanında olmakla... CHP Genel Başkanı ne demişti hatırlayın bu yakıp yıkanlara, 'Alnınızdan öpüyorum' diyen bir CHP var değil mi Şimdi ona mı evet diyeceğiz Yoksa bütün Türkiye, 'Biz dünyanın en büyük havalimanını yapacağız, sen var o yakanların alnını öp' mü diyeceğiz Eğer bu havaalanları yapılsın istiyorsak, 'Sensiz olmaz' diyoruz. Ailenin, çocuğunu, kimin varsa, kimi tanıyorsan sandığın başına götüreceksin; ona diyeceksin ki 'Sensiz olmaz kardeşim.' diye konuştu.

DEMİRTAŞ GERİ DURUR MU

İdris Güllüce, O ambulans yaktırır da, o itfaiye aracı yaktırır da, o diyaliz arabalarını yaktırır da, hastaneleri yaktırır da, postaneleri yaktırır da, Demirtaş geri durur mu Onun gençleri ondan az mı kalacak Nasıl yaktıramazmış, 'Gidin siz de yakın' dedi, hatırlıyorsunuz değil mi Hem yaktırdı, hem öldürdü. Siz sandığın başına 133 saat sonra gidip diyeceksiniz k, 'Siz yaktırmaya devam edin, biz yaktırmayacağız, biz yaptıracağız' diyeceksiniz. Yakanlara karşı 'Sensiz olmaz' kardeşim şeklinde konuştu.

KİME OY VERİLDİĞİ KADAR, BU OYUN ÇOK SAYIDA KULLANILMASI DA BÜYÜK ÖNEM ARZ EDİYOR

AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır da, konuşmasında, seçmenin karar vereceğini belirterek, Bu kararını en iyi şekilde vereceğinizden en ufak bir tereddüdümüz yok. Bu seçimlerde AK Parti'nin tekrar iktidar olacağına, büyük bir çoğunlukla iktidarı kazanacağına en ufak bir endişemiz yok. İnşallah askeri darbenin bir mahsulü olan bu anayasayı, sivil bir anayasayla değiştirmek için, anayasayı değiştirecek çoğunluğa sahip olacağımızdan da bir endişemiz yok. Ama bunlar için iki şart var. Bir tanesi; mutlaka ve mutlaka oyunuzu kullanmanız. Sadece kendi oyunuzu kullanmanız yeterli değil. Arkadaşınızı, mahallelinizi, hemşehrinizi, akrabanızı, götürüp oy kullanmaya mecbur edeceksiniz, onları zorlayacaksınız. Kime oy verildiği kadar, bu oyun çok sayıda kullanılması da büyük önem arz ediyor. ve inşallah bu 'Sensiz Olmaz' kampanyamızla bu duyarlılığı da daha güçlendireceğiz diye konuştu.

TEMURCİ DÖNER KESTİ, GÜLLÜCE ÇAY İÇTİ

Konuşmaların ardından, Bakan Güllüce, Bakan Bozkır, Kadir Topbaş ve Selim Temurci Üsküdar'da dolaşarak vatandaşları ve esnafı selamladı, kırmızı karanfil dağıttı.

Esnafı ziyaret eden heyet dükkanlara da girdi. Bir dönerci dükkanına giren Temurci, döner kesti. Bakan Güllüce de vatandaşlarla bankta oturup çay içti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Avrupa Birliği İdris Güllüce Volkan Bozkır Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title