Haberler

Bakan Güllüce: "Afrika'nın Pazarlarını Ele Geçireceğiz"

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Afrika'nın pazarlarını ele geçireceklerini belirterek, "10-15 sene sonra Afrika pazarını hepten ele geçireceğimizi şimdi söylesem abartıyor dersiniz" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Çırağan Sarayı'nda düzenlenen Takasbank Tapu Lansman ve Protokol İmza Töreni'ne katıldı. Törende, Takasbank Genel Müdürü Murat Ulus, Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Davut Güney hazır bulundu. Burada konuşma yapan İdris Güllüce, katılımcılarla tapuyla ilgili bir anısını paylaştı.

Bakan Güllüce, "Bana kalırsa geç kalınmış bir uygulama. Neresinden dönersek kardır. 10- 15 sene sonra Afrika pazarını hepten ele geçireceğimizi şimdi söylesem abartıyor dersiniz. Avrupa'nın bazı liderleri anılarını yazmış isim vermeyeyim. 'Nereden çıktı bunlar. Bir geldiler bizim pastamız gittikçe ufalıyor. Bizim de onlarla uğraşmayacağımızı sanmasınlar' anılarını böyle yazmış. Biz de 'Bizim nereden geldiğimizi sen unut da bundan sonra başına neler geleceğini düşün. Bütün pazarınızı biz ele geçireceğiz' diyorum" dedi.

Konuşmaların ardından İdris Güllüce'ye plaket takdim edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Afrika Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title