Haberler

Bakan Güllüce, 3 Belediyeye Araç Hibe Etti

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Çanakkale’de ziyaret ettiği belediyelere çöp kamyonu, vidanjör ve itfaiye aracı hibe etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Çanakkale'de ziyaret ettiği belediyelere çöp kamyonu, vidanjör ve itfaiye aracı hibe etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge milletvekili adayı İdris Güllüce, seçim çalışmaları kapsamında bu sabah Çanakkale'ye geldi. Helikopterle Çan ilçesine gelen Güllüce, önce Çanakkale Seramik Fabrikası'na gitti. Fabrikayı gezen Güllüce, ürünlerle ilgili bilgi aldı. Güllüce, dünyada sadece Çanakkale'de üretildiği söylenen ürünleri yakından inceleyerek, "Dünyada kelimesi 7 harflidir. Söylemesi kolaydır. Ama altını doldurmak zordur. Tebrik ediyorum" dedi.

Bakan İdris Güllüce, daha sonra Yenice Belediye Başkanı Veysel Acar'ı ziyaret etti. Güllüce burada bir sürprizle karşılaştı. Bakanın geleceğini duyan Kalkım Belediye Başkanı İbrahim Taşkın ve Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu da Yenice Belediyesi'ne geldi. Belediye başkanlarının heyecanlı olduğunu gören Güllüce, sakin olmalarını istedi. Belediye başkanları ise "İlk kez bir bakan ziyaretimize geldi. O yüzden heyecanımızı normal görün" şeklinde cevap verdi. Belediye başkanlarının sıkıntılarını dinleyen Güllüce, Yenice Belediye Başkanlığı'na çöp kamyonu, Ezine Belediye Başkanlığı'na vidanjör, Kalkım Belediye Başkanlığı'na ise itfaiye aracı hibe etti.

Görüşmelerin ardından Yenice Biga Caddesi'nde yürüyen Bakan Güllüce'ye vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu. Esnafla da selamlaşan Güllüce, bir taksi durağına uğrayıp taksi şoförleriyle sohbet etti. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İdris Güllüce Çanakkale Ak Parti Yenice Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title