Haberler

Bakan Güler: Biber Gazını Gerektiği Yerde Kullanılırız (2)

Bakan GÜLER.İçişleri Bakanı Muammer Güler, valilik programının ardından Mardinliler Dayanışma ve Eğitim Vakfı (MAREV)'nı ziyaret etti.

Bakan GÜLER: SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNİN ÇÖZÜM SÜRECİNDEKİ PAYI BÜYÜK

İçişleri Bakanı Muammer Güler, valilik programının ardından Mardinliler Dayanışma ve Eğitim Vakfı (MAREV)'nı ziyaret etti. Sivil toplum örgütlerinin çözüm sürecindeki payının büyük olduğunu söyleyen Bakan Güler, "Ben Mardin'de babası PTT'te çalışan mütevazi bir ailenin çocuğuyum. Ben buralara geldiysem kimsenin önünde bir engel yoktur" dedi.

MAREV'in yaşamını yitiren kurucularından Abdulvahap Tural'ın taziyesi için vakfı ziyaret ettiğini belirten Bakan Güler, terör ve şiddetle hiç bir şeyin çözüme kavuşmayacağını söyledi. Bakan Güler, şunları kaydetti: "Kimsenin önünde bir engel yok herkes bu ülkede farklı yerlere gelmiştir. Bu ülkede herkesin önü açıktır. Ben de Mardinliyim birçok şehirde valilik yaptım. Şimdi de İçişleri bakanıyım benim önümü kesen olmadı. Çoğu arkadaşımız sanayide, kimisi ticarette iyi bir yerde yani bu ülke kimseye ayrım yapmıyor kimsenin önünü kapatmıyor."

BELEDİYE BAŞKAN GÜZELBEY, KIZININ NİKAHINI KIYDI

Bakan Muammer Güler, MAREV ziyaretinin ardından, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey'in kızının nikah törenine katıldı. Polisevi'nde düzenlenen nikah törenine Bakan Güler'in yanı sıra; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Milli Eğitim eski Bakanlarından Hasan Celal Güzel ve çok sayıda davetli katıldı. Başkan Güzelbey, kızı Gonca ile damadı Koray Aksoy'un nikahını ise kendisi kıydı. Başkan Güzelbey kıydığı nikahın şahitliğini ise, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Hasan Celal Güzel ve Gaziantep Valisi Erdal Ata yaptı. Başkan Güzelbey yeni çifte öğütlerde bulunarak, "Hayat hep iniş değildir. Yokuş olan yerlerde var mühim olan bu yokuştan çıkmayı başarmak o zaman başarılı olursunuz" dedi.

Nikahın ardından Aile Cüzdanını yeni çifte Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin verdi. Çifte mutluluk dileyen İçişleri Bakanı Muammer Güler daha sonra partililerle bir araya geleceği akşam yemeğine katılmak için Polisevi'nden ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Asım Güzelbey Fatma Şahin Mardin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title