Haberler

Bakan Fikri Işık Kocaeli Büyükşehir Belediyesini Ziyaret Etti

Hükümetin bakanlık kadrolarında yaptığı değişiklikle Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı görevini Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün’den devralan Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Hükümetin bakanlık kadrolarında yaptığı değişiklikle Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı görevini Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün'den devralan Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Kocaeli Valiliği'nden Belediye binasına Fikri Işık,Vali Ercan Topaca,Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek ile yürüyerek geldi.Bakan Fikri Işık'ı belediye önünde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu karşıladı. Daha sonra Bakan Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin hatıra defterini imzaladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda konuşan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, şunları söyledi: "Kocaeli'de bizim çok güzel bir geleneğimiz var.Partimizin kurucularından Nihat Ergün, bir yıla yakın bir il başkanlığı yaptıktan sonra, görevi İbrahim Karaosmaoğlu'na devretmişti. Sayın başkanımdan da görevi ben devraldım. Ben 4 yıla yakın görev yaptım.Şuanda bu görevi Mahmut Civelek yürütüyor. Çok güçlü bir teşkilat yapımız var Kocaeli'de. Bu teşkilatımıza da çok önemli transferler yaptık.Bundan dolayı gerçekten çok mutluyum."

Kocaeli'nin belediyecilik açısından Türkiye'nin önde gelen belediyelerinden biri olduğunu anlatan Işık, şöyle konuştu: "Ben Başkanıma ve onun çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Seka Parkta Bilim Merkezi kurulması bizim için çok önemli. Bakanlığı devraldığım Nihat Ergün bu projeye destek veriyordu.İnşallah bizde bu desteği artırarak devam ettireceğiz. Bu ülke geleceğini garanti altına alacaksa, mutlaka gençlerini bilim aşığı olarak yetiştirmek durumundadır. Gençlerimizin bilimi seven bilime aşık gençler olarak yetişmesi bizim için olmazsa olmazdır."

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na, Bakanlar Kurulu değişiminden sonra Nihat Ergün kardeşimizin yerine Fikri Işık kardeşimizin getirilmesi bizleri memnun etti. Nihat Ergün zamanında da çok güzel hizmetler yapıldı. Bakan olarak Kocaeli'ye çok büyük katkı yaptık beraberce.Şimdi de Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na Fikri Işık kardeşimiz getirildi. Kendisine başarılar diliyorum. Allah yol açıklığı versin. Bakanlıklar,başkanlıklar,vekillikler hepsi hizmet yerleridir. Bizim siyasetten anladığımız tek şey, yüce milletimize en güzel şekilde hizmet etmektir."

Konuşmaların ardından Bakan Fikri Işık ve beraberindekiler AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. Bakan Işık, daha sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'nın Sakarya programına katılacak. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Nihat Ergün Fikri Işık Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title