Haberler

"Bakan Fatma Şahin'e Coşkulu Karşılama" Haberine Ek

Toplantıya Bakan Güler ve Şahin'in yanı sıra; Gaziantep Valisi Erdal Ata, Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sarı, Şamil Tayyar, Nejat Koçer, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıkoğlu, Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz,...

Toplantıya Bakan Güler ve Şahin'in yanı sıra; Gaziantep Valisi Erdal Ata, Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sarı, Şamil Tayyar, Nejat Koçer, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıkoğlu, Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz, bürokratlar ve işadamları katıldı.

Törende konuşan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıkoğlu, yüksek düzeyde vergi ödeyenlere teşekkür edip, huzurun olmadığı yerde ticaretin olmadığına vurgu yaptı. Hisarcıklıoğlu, "Nerede olursa olsun huzur olacak ki; ticaret olsun ticaretin olmadığı yerde de zenginlik olmaz" dedi.

İçişleri Bakanı Muammer Güler ise, "Nizip'te böyle bir güzel organizasyonun olması mutluluk verici. Ben bu konuda emeği geçen ve ülkenin kalkınması için yüksek düzeyde vergi ödeyenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin de, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı olarak hiç bir bölgeyi ve ilçeyi birbirinden ayırmadıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Ayırmadan bütün gücümüzü buralara verdik ve bizlerden ne talep edildiyse buralara vermeye çalıştık. O nedenle bu tür çalışmaları da görmekte bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Ben burada yüksek düzeyde vergi ödeyerek ödül almaya hak kazanan herkesi tebrik ediyorum." Konuşmaların ardından ödül töreni gerçekleştirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatma Şahin Gaziantep Nizip Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title