Haberler

Bakan Faruk Çelik : Siyasi Partiler Arasında Diyalog Talimatı Milletten Gelmiş Bulunuyor

Bakan Faruk Çelik : Siyasi partiler arasında diyalog talimatı milletten gelmiş bulunuyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Ak Parti Genel Merkezi'ne gelişinde açıklamalarda bulundu.

Bakan Faruk Çelik, "38-50 bandı arasında birçok seçimde oy aldığımızı hepiniz biliyorsunuz. Her seçimden sonra Ak Parti oturup bütün seçim sonuçlarını değerlendiren ve buradan atılması gereken atma konusunda ders çıkaran bir siyasi partidir. Milletimiz bugün yüzde 41 oyla yine Türkiye'nin birinci partisi olarak tüm siyasi partilere verilen mesajın yanı sıra bize de verdiği bir mesaj vardır. Bugünden sonra yetkili kurullarımız toplanıp bu seçim sonuçlarını en sağlıklı bir şekilde değerlendirip milletimizin ne söylemek istediğini iyi kulak vereceğimizi ifade etmek istiyorum her dönem olduğu gibi. Yeni dönemin en önemli mesajı da diyalog siyasi partiler arasında. Bir diyalog talimatı milletten gelmiş bulunuyor. Bu çerçevede bütün siyasi partiler sağlıklı bir değerlendirme yapıp ülkenin kazanımları konusunda herkes hassasiyetini korur temennisinde bulunuyorum" dedi.

Bakan Faruk Çelik, "Şu anda ortaya çıkan tabloya baktığını zaman tablonun ne söylediğini göremiyor isek işin başında yanlışın içindeyiz demektir. Millet bir şey söylüyor. Muhalefet ile ilgili de bir yorum yapmayı doğru bulmuyorum. Ama böyle bir şey deniliyor ise mesaj birinci dakikasında alınmamış demektir" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Faruk Çelik Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title