Haberler

Bakan Eroğlu ve Eski Bakan Kutan Suya Dair Tecrübe ve Hatıralarını Paylaştı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı M. Recai Kutan suya dair tecrübe ve hatıralarını anlattı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı M. Recai Kutan suya dair tecrübe ve hatıralarını anlattı.

27 yaşında bölge müdürlüğü yapan ardından genel müdür yardımcılığı görevlerini yerine getiren eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Kutan ile 2003- 2007 yılları arasında DSİ Genel Müdürlüğü görevini yürüten Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu yıllar sonra tekrar DSİ Genel Müdürlüğü'nde buluştu.

DSİ Genel Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinlikte bir araya gelen Bakan Eroğlu ve Kutan suya dair tecrübe ve hatıralarını paylaştı.

2003-2007 yılları arasında DSİ Genel Müdürü olan Bakan Eroğlu toplantıda yaptığı konuşmada Recai Kutan ile ilgili anılarına değindi. GAP projesinin mimarının Recai Kutan olduğunu belirten Bakan Eroğlu, Kutan'ın çıkaracağı kitabı büyük bir merakla beklediğini söyleyerek, "Mühendisler için bir taraftan siyasetçiler için başucu kitabı olacaktır ben buna inanıyorum. Bizde hasretle kitabın çıkmasını bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Bakan Eroğlu'nun konuşmasının ardından kürsüye gelen Kutan ise, okul döneminden çalışma hayatına nasıl bir süreçte ilerlediğini kaydederek anılarının anlattı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Veysel Eroğlu Recai Kutan Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title