Haberler

Bakan Eroğlu, Tümgazider Heyetini Kabul Etti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu- TÜMGAZİDER Genel Başkanı Şükrü Tandoğan ve heyeti- Eroğlu'nun açıklamaları Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu'nun kabulü Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye Muharip Gaziler Derneği (TÜMGAZİDER) Genel Başkanı Şükrü Tandoğan'ı kabul etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu- TÜMGAZİDER Genel Başkanı Şükrü Tandoğan ve heyeti- Eroğlu'nun açıklamaları Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu'nun kabulü Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye Muharip Gaziler Derneği (TÜMGAZİDER) Genel Başkanı Şükrü Tandoğan'ı kabul etti.Eroğlu, bakanlıkta gerçekleşen kabulde, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, tüm gazi ve şehitlerin 78 milyon vatandaşın başının tacı olduğunu belirtti. Kore gazilerinin gönüllerde ayrı bir yeri olduğu vurgulayan Eroğlu, " Güney Kore'yi, Çin istilasından kurtarmak için kahraman ordumuzun mensupları Kore'ye giderek, büyük başarılara imza atmışlardır. Bu yıl Kore'de düzenlenen 7. Dünya Su Formu'na Kore gazileriyle birlikte katıldık. Gazilerimiz orada muhteşem bir ilgi gördü ve Kore savaşındaki gazilerimize ait kayıtlara da ulaştık" diye konuştu.TÜMGAZİDER Genel Başkanı Tandoğan da 1950'deki Kore Savaşı'na gönderilen toplam 20 bin 212 kahraman Türk askerinin, kanının son damlasına kadar savaştığını anlattı.Dünya ekonomisiyle ve gelişmişliğiyle saygın ülkeler arasında adından söz ettiren Kore'nin bu konuma gelmesinde Türk askerinin büyük bir pay sahibi olduğunu savunan Tandoğan, şunları söyledi: "Bu durumu Koreli dostlarımız da dile getirerek ahde vefa örneği gösteriyorlar. Şu anda Türkiye ile Kore arasında ilişkiler iyi düzeyde. Koreli dostlarımız bizleri sürekli ülkelerine davet ediyor. Biz de Muharip Gaziler Derneği olarak gazilerimize gösterdiğiniz ilgiden ve Kore'ye tertiplediğiniz ziyarette bizleri unutmadığınız için teşekkür ediyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Çin Halk Cumhuriyeti Veysel Eroğlu Güney Kore Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title